Category Archives: Testimonials

Berpantang Secara MODEN

Berpantang Secara Moden Berpantang secara moden | Secara moden dekat sini bukan lah ala-ala cowboy berlenggang sana-sini. Makan tetap jaga, badan tetap jaga. Berpantang cara moden dengan ambil supplimen Shaklee 100% dan tak ambil jamu langsung. Kenapa MV pilih Set Berpantang Shaklee? Sebab MV yakin dengan kualiti yang terjamin, HALAL & selamat diambil seawal baru bersalin. Paling penting tak… Read More »

Pengalaman Berpantang TANPA Jamu

Pengalaman Berpantang TANPA Jamu Pengalaman berpantang tanpa jamu | Bila sebut sembelit lepas bersalin ni, MV rasa ramai yang fobia nak beranak bila ingat pengalaman membuang masa tu kan? Ramai yang takut dan ngeri sebab macam-macam pengalaman yang pernah dilalui. Pengalaman berpantang MV untuk Rania dan Humaira jauh berbeza, berpantang anak sulung dulu dengan jamu bagai, sampaikan tak larat nak… Read More »

Perut Tetap Buncit Walaupun Sudah Penat Berdiet

Perut Tetap Buncit Walaupun Sudah Penat Berdiet Perut tetap buncit walaupun sudah penat berdiet | Diet sudah dilakukan, latihan intens pun sudah, berat badan sudah mulai turun, tapi mengapa perut masih membuncit ya? Itulah pertanyaan yang seringkali disampaikan oleh orang-orang yang sedang berdiet ketika menemukan permasalahan di atas. Adakah perut buncit merupakan masalah kesihatan? Ramai orang… Read More »

Hilangkan Bau Hapak Baju agar Tidak Menjadi ‘Tikaman’ Orang

Hilangkan Bau Hapak Baju Hilangkan bau hapak baju | Baju hapak memang tak best. Busuk sangat! Ya, memang memalukan! Memakai pakaian yang berbau hapak boleh menyebabkan keyakinan seseorang menurun dan menyebabkan seseorang rasa tidak selesa kerana bau yang kurang menyenangkan. Tapi ada ketika kita tak boleh nak elak. Letaklah macam-macam pencuci dan pewangi, masih lagi berbau… Read More »

Kepentingan Pengambilan Asid Folik

Kepentingan Pengambilan Asid Folik Kepentingan Pengambilan Asid Folik | Tidak ramai yang menyedari kepentingan pengambilan asid folik dalam fasa awal kehamilan dan kesuburan. Apakah Asid Folik? Asid folik adalah sejenis vitamin B (vitamin yang bersifat larut air) iaitu vitamin B9 atau folate. Asid folik membantu tubuh membentuk sel baru. “Folic acid is a form of… Read More »