Category Archives: Testimonials

Senaman Kegel Menguatkan Otot Lantai Pelvik Selepas Bersalin

Senaman Kegel Menguatkan Otot Lantai Pelvik Senaman Kegel Menguatkan Otot Lantai Pelvik | Ramai wanita yang sudah melahirkan anak bimbang apabila mengalami masalah bahagian sulit ‘longgar’, hilang daya kemutan dan tidak lagi sehebat seperti malam pertama. Masalah alat sulit longgar bukanlah sesuatu yang baru di kalangan kaum wanita. Ia sebenarnya perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata. Jika dibiarkan… Read More »

Runsing Masalah Haid Tidak Teratur?

Runsing Masalah Haid Tidak Teratur Runsing Masalah Haid Tidak Teratur | Mungkin ada wanita pertengahan hingga lewat 20-an secara tiba-tiba mengalami masalah haid tidak teratur. Ada pula wanita yang hanya datang haid tiga bulan sekali dan kadang-kadang setahun sekali. Nak kata hamil tak pula, nak ke arah menopaus pun tak juga. Jadi apakah tanda ini? Apabila haid tidak teratur,… Read More »

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah Sekarang ni pelbagai kaedah digunakan untuk membantu lenyapkan ketagihan merokok dengan mudah. Kenaikan harga rokok dan kesan GST juga diharap dapat mengurangkan pembelian rokok. Terapi menghisap gula-gula mentol atau mengunyah chewing gum juga antara kaedah yang paling popular untuk menghentikan tabiat merokok, tetapi ramai yang mengakui ianya bersifat sementara. Anda… Read More »

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki?

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki? Hidung menggerutu | Nak pegang sendiri pun rasa geli? Ini semua disebabkan oleh whitehead dan blackhead yang terdapat di hidung, dan di sekelilingnya. Dulu hidung menggerutu dan MV gunakan cara ini, tapi TIDAK berkesan! MV juga tidak lari dari masalah kulit muka seperti hidung menggerutu ni. Dahulu, MV gunakan ‘nose patch’ yang dibeli di… Read More »

Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam |Kadang-kadang kita terlepas pandang untuk beri extra attention pada bahagian mata kan?. MV perasan ramai yangsuka post gambar dengan caption “Abaikan eyebagku” Eii eyebag semangkuk” “Eii,mata panda” dan macam-macam lagi. Instead of buat caption macam tu lebih baik la cari inisiatif… Read More »