Category Archives: Shaklee Products

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016 | Lamanya tak bersua. Hari ni sudah separuh bulan Mei 2016. Kali ni MV betul-betul tertinggal kapal terbang. Selepas mengharung 8 hari tanpa internet akibat masalah TMnet kat kawasan rumah. Ini la baru berpeluang nak update blog. Sebenarnya MV baru lepas ikut program Eat Clean dengan detoks shaklee. Tapi yang… Read More »

Promosi Terakhir Vivix® Twin Pack, Jangan sampai TERLEPAS!

Vivix® Twin Pack | Alahai tinggal dua hari saja lagi promosi Vivix® Twin Pack akan meninggalkan kita. Rasa macam nak minta extend lagi supaya semua orang dapat menikmati khasiat dan kelebihannya. Tak apa MV kongsikan lagi kebaikan Vivix ni, mana tau terbuka hati kita nak beli hari-hari terakhir ni kan? Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan… Read More »

Jom Detox The Shaklee Way

Jom Detox The Shaklee Way | Jom Detox Cara Shaklee adalah sebuah program bertujuan untuk mengetahui bagaimana konsep detoks Shaklee dapat membantu untuk meningkatkan tenaga, memiliki kulit yang lebih cantik, badan cergas dan sihat serta melawaskan sistem penghadaman dan pencernaan. Adakah Badan Kita Perlu Detoks? Jawapan ringkasnya adalah “YA”. Fikirkan semua pencemaran yang terdedah kepada kita… Read More »

Cara Berkesan Singkirkan Toksin dari Badan

Singkirkan Toksin dari Badan | Bayangkan dalam masa seminggu atau sebulan, berapa kali kita beriadah melakukan senaman yang secara tidak langsung menyingkirkan toksin melalui perpeluhan. Atau kita selalu beri alasan penat untuk langsung tidak pernah bersenam? Inilah sebahagian punca yang menjadikan banyaknya toksin terkumpul dalam badan kita. Mana datangnya sumber toksin ni? Toksin ini menyerap masuk ke dalam… Read More »

5 Hari Terindah Lalui Cabaran Detoks dan Clean Eating

5 Hari Terindah Lalui Cabaran Detoks dan Clean Eating | Alhamdulillah, berjaya juga MV mengharungi 5 hari cabaran detoks bersama #gengJDECanggun dan #jomdetoxshakleeways. Mula-mula nak start tu memang macam-macam alasan ada, takut tak sempatla, takut nanti makanan tak sedap la.. Bagi MV la, kalau tak mencuba takkan tahu apa keputusannya, dan juga takkan tahu apa… Read More »