Category Archives: Shaklee Products

Penyakit Kayap Bertempiaran Lari Meninggalkan Muka

Penyakit Kayap | Kayap? Memang menyakitkan dan si penghidap tidak selesa. Siapa yang pernah kena akan faham perasaannya. Kalau boleh nak tinggal kat rumah saja, jumpa orang pun tak nak. Tanda-Tanda Penyakit Kayap Kayap selalunya menyebabkan keradangan satu urat saraf (dermatome) pada satu bahagian badan sahaja. Ia lazimnya melibatkan bahagian dada (thoracic) dan muka (trigeminal). rasa sakit kebas… Read More »

Minuman Tenaga Iced Minty Performance Drink

Minuman Tenaga Iced Minty | Maaf la sekian lama duk menyepi baru ni lah ada masa untuk update blog. Sihat ka semuanya? Tak sangka dah 13 hari kita berpuasa?Syukur kerana Allah S.W.T masih beri kesempatan kepada kita untuk menikmati bulan yang mulia ini. Hari ni MV just nak buat warming-up entry saja. Berkongsi resipi minuman tenaga yang… Read More »

Tips Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa | Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-3 umat Islam berpuasa kan?. Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi kan?. Sebab tu penting untuk kita kekal cergas bertenaga ketika berpuasa sepanjang hari.… Read More »

Diet Detoks Singkirkan Logam Berat

Diet Detoks Singkirkan Logam Berat | Ketoksikan logam adalah salah satu masalah kesihatan yang serius hari ini. Tanpa kita sedari sebenarnya kita dikelilingi oleh logam berat, samada bahan pencuci, bahan kosmetik dan penjagaan diri, bahan memasak, air minuman, makanan, bahan industri, dan produk pengguna. Menurut satu artikel baru-baru ini yang disiarkan dalam American Heart Journal, terdapat bukti epidemiologi… Read More »

Perut Kempis Selepas Detoks Tiada Lagi Sangkaan Hamil

Perut Kempis Selepas Detoks | Perut kempis selepas bersalin sangat la diimpikan oleh kaum wanita. Sebab bagi kami kaum wanita, perut buncit adalah nightmare. Boleh ‘nanges’ tau bila tengok perut tu. Sebelum ni perut buncit sering diperli suami sendiri mahupun kawan-kawan, tetapi selepas melalui proses detoks dengan suplemen Shaklee, amazingly perut kembali kempis. Wow! Tiada lagi kata-kata perli… Read More »