Category Archives: Shaklee Products

Kempen Women’s Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 | Sepanjang 3 bulan bermula Julai sehingga September ni boleh la berikan hadiah berbentuk suplemen kepada wanita yang tersayang dalam hidup kita. Kenapa Shaklee buat promosi untuk WANITA sahaja? Sebabnya wanita merupakan tulang belakang setiap keluarga. Merekalah yang bertanggungjawab menjaga hal ehwal rumahtangga, hal ehwal keluarga, makan pakai, anak-anak dan segala… Read More »

Jangkitan Kudis Buta Anak Sudah Kering dan Sembuh

Jangkitan Kudis Buta | Salam Eidulfitri untuk semua rakan-rakan pembaca blog MV. Alhamdulillah, MV pun selamat beraya di kampung halaman di Kedah. Cuti seminggu juga la di kampung pasal nak beraya dengan adik beradik 10 orang yang tak ramai tu  😛 Tapi raya kali ni, habuan MV la anak-anak tak berapa sihat. First, kakak kena… Read More »

Penyakit Kayap Bertempiaran Lari Meninggalkan Muka

Penyakit Kayap | Kayap? Memang menyakitkan dan si penghidap tidak selesa. Siapa yang pernah kena akan faham perasaannya. Kalau boleh nak tinggal kat rumah saja, jumpa orang pun tak nak. Tanda-Tanda Penyakit Kayap Kayap selalunya menyebabkan keradangan satu urat saraf (dermatome) pada satu bahagian badan sahaja. Ia lazimnya melibatkan bahagian dada (thoracic) dan muka (trigeminal). rasa sakit kebas… Read More »

Minuman Tenaga Iced Minty Performance Drink

Minuman Tenaga Iced Minty | Maaf la sekian lama duk menyepi baru ni lah ada masa untuk update blog. Sihat ka semuanya? Tak sangka dah 13 hari kita berpuasa?Syukur kerana Allah S.W.T masih beri kesempatan kepada kita untuk menikmati bulan yang mulia ini. Hari ni MV just nak buat warming-up entry saja. Berkongsi resipi minuman tenaga yang… Read More »

Tips Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa | Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-3 umat Islam berpuasa kan?. Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi kan?. Sebab tu penting untuk kita kekal cergas bertenaga ketika berpuasa sepanjang hari.… Read More »