Category Archives: Shaklee Products

Datang Haid Selepas Buang Implanon

Datang Haid Selepas Buang Implanon Datang Haid Selepas Buang Implanon | Pastinya anda buntu memikirkan masalah tak datang haid selepas pasang implanon kan? MV pun ada masalah yang sama 2 tahun 4 bulan yang lepas.. Tapi rata-rata member yang MV tanya mereka cakap normal sebab implanon memang akan mengganggu hormon kita..Ada yang bleeding selepas pasang, ada… Read More »

Implanon Kaedah Perancang Kehamilan

Implanon Kaedah Perancang Kehamilan Implanon Kaedah Perancang Kehamilan | Pastinya anda buntu memikirkan kaedah perancang keluarga selepas berpantang kan? MV pun sama, selepas bersalin anak kedua, macam-macam la doktor bagi nasihat pasal perancang keluarga ni. Doktor risau rahim tak sempat nak baik kalau mengandung dalam masa setahun selepas bersalin. Sebabnya MV pernah operate bersalin anak… Read More »

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur!

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur Kali ini MV nak cerita pasal basuh baju pula…MV yakin topik ni bakal mearik perhatian terutamanya para ibu yang runsing macam MV bila mencuci pakaian tapi still tak bersih..MV akan bagi petua hilangkan kesan kotoran tanpa menggunakan peluntur… 🙂 MV memang stress bila basuh baju anak guna washing machine… Read More »

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir.. Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang… Read More »

Euphoria Shaklee Wellness Fair di Sri Petaling, Part 1

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam berkesempatan menghadiri Euphoria Shaklee Wellness Fair yang dianjurkan oleh Puan Norita, super upline MV yang lebih mesra dengan panggilan kak N. Beliau sering menganjurkan wellness fair ni di Miri dan Labuan bersama-sama anak didik beliau. Ini julung kali dianjurkan di Semenanjung. Program ini berlangsung di Hotel Sri Petaling, sesi pendaftaran bermula pukul 9.00pagi dan… Read More »