Category Archives: Shaklee Products

Runsing Masalah Haid Tidak Teratur?

Runsing Masalah Haid Tidak Teratur Runsing Masalah Haid Tidak Teratur | Mungkin ada wanita pertengahan hingga lewat 20-an secara tiba-tiba mengalami masalah haid tidak teratur. Ada pula wanita yang hanya datang haid tiga bulan sekali dan kadang-kadang setahun sekali. Nak kata hamil tak pula, nak ke arah menopaus pun tak juga. Jadi apakah tanda ini? Apabila haid tidak teratur,… Read More »

Ramai Teruja dengan Keistimewaan Astaxanthin

Ramai Teruja dengan Keistimewaan Astaxanthin Keistimewaan Astaxanthin | Setiap hari kalau MV menonton Jom Singgah atau Wanita Hari Ini mesti tengok segmen tajaan. MV suka tengok pengusaha makanan kesihatan berlumba-lumba mempromosi produk mereka. Dalam banyak-banyak tu ada la produk yang menggunakan Astaxanthin sebagai kandungan utamanya. Beria promoter tu menerangkan tentang keistimewaan Astaxanthin ni. Astaxanthin adalah salah satu… Read More »

Kuah Rojak Mak Bee Memang Sedap!

Kuah Rojak Mak Bee Memang Sedap Kuah rojak Mak Bee memang sedap | Susah nak dapatkan kuah rojak buah yang sedap di bandar ni kan? paling sedap kuah rojak MAK BEE ni la yang MV pernah makan, kedah mai noh. Rasanya memang sedap sangat penuh dengan kacang tu. Makan saja macam tu pun dah sedap wehh 😉 Malam semalam ada… Read More »

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah Sekarang ni pelbagai kaedah digunakan untuk membantu lenyapkan ketagihan merokok dengan mudah. Kenaikan harga rokok dan kesan GST juga diharap dapat mengurangkan pembelian rokok. Terapi menghisap gula-gula mentol atau mengunyah chewing gum juga antara kaedah yang paling popular untuk menghentikan tabiat merokok, tetapi ramai yang mengakui ianya bersifat sementara. Anda… Read More »

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki?

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki? Hidung menggerutu | Nak pegang sendiri pun rasa geli? Ini semua disebabkan oleh whitehead dan blackhead yang terdapat di hidung, dan di sekelilingnya. Dulu hidung menggerutu dan MV gunakan cara ini, tapi TIDAK berkesan! MV juga tidak lari dari masalah kulit muka seperti hidung menggerutu ni. Dahulu, MV gunakan ‘nose patch’ yang dibeli di… Read More »