Category Archives: Shaklee Products

Kuah Rojak Mak Bee Memang Sedap!

Kuah Rojak Mak Bee Memang Sedap Kuah rojak Mak Bee memang sedap | Susah nak dapatkan kuah rojak buah yang sedap di bandar ni kan? paling sedap kuah rojak MAK BEE ni la yang MV pernah makan, kedah mai noh. Rasanya memang sedap sangat penuh dengan kacang tu. Makan saja macam tu pun dah sedap wehh 😉 Malam semalam ada… Read More »

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah

Lenyapkan Ketagihan Merokok Dengan Mudah Sekarang ni pelbagai kaedah digunakan untuk membantu lenyapkan ketagihan merokok dengan mudah. Kenaikan harga rokok dan kesan GST juga diharap dapat mengurangkan pembelian rokok. Terapi menghisap gula-gula mentol atau mengunyah chewing gum juga antara kaedah yang paling popular untuk menghentikan tabiat merokok, tetapi ramai yang mengakui ianya bersifat sementara. Anda… Read More »

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki?

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki? Hidung menggerutu | Nak pegang sendiri pun rasa geli? Ini semua disebabkan oleh whitehead dan blackhead yang terdapat di hidung, dan di sekelilingnya. Dulu hidung menggerutu dan MV gunakan cara ini, tapi TIDAK berkesan! MV juga tidak lari dari masalah kulit muka seperti hidung menggerutu ni. Dahulu, MV gunakan ‘nose patch’ yang dibeli di… Read More »

Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam |Kadang-kadang kita terlepas pandang untuk beri extra attention pada bahagian mata kan?. MV perasan ramai yangsuka post gambar dengan caption “Abaikan eyebagku” Eii eyebag semangkuk” “Eii,mata panda” dan macam-macam lagi. Instead of buat caption macam tu lebih baik la cari inisiatif… Read More »

Pencuci Serbaguna Semulajadi TANPA Bahan Kimia Berbahaya!

Pencuci Serbaguna Semulajadi TANPA Bahan Kimia Berbahaya Pencuci Serbaguna Semulajadi TANPA Bahan Kimia Berbahaya | Anda tahu tak kebanyakan bahan pencuci serbaguna sekarang ni banyak mengandungi toksik yang boleh meresap ke dalam tubuh kita melalui kulit dan pernafasan? Scary tau kalau anda baca fakta ni: Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon Bahan pelarut organik seperti… Read More »