Category Archives: Lecithin

Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak

Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak | Makanan berkhasiat penting untuk perkembangan tumbesaran kanak-kanak. Bagaimanapun, lambakan makanan segera dilihat lebih menarik minat mereka berbanding makanan sihat seperti sayur dan buah-buahan. Ini ditambah pula dengan kebanjiran gajet yang ‘mele­nyapkan’ terus aktiviti fizikal kanak-kanak di luar rumah seperti bersukan, selain membataskan komunikasi antara mereka.… Read More »

Promosi Shaklee April Penuh Kejutan

Promosi Shaklee April Penuh Kejutan Promosi Shaklee April Penuh Kejutan | Bersempena dengan April yang super HOT akibat GST (Good Shopping Time), maka dengan rasminya Shaklee perkenalkan promosi paling banyak pada bulan ni. Bertuahnya pengguna tegar shaklee. Macam tau pula ramai yang nak save budget akibat GST (Get Shaklee Today) dengan harga JIMAT. Seingat MV belum pernah rasanya… Read More »

Diet Sihat TANPA Menahan lapar : Dari 110kg Ke 69kg.

Diet Sihat TANPA Menahan lapar Diet Sihat TANPA Menahan lapar | Seperti orang lain yang mempunyai masalah obesiti, suami MV juga punya keinginan untuk menurunkan berat badan. Cita-cita untuk kurus sudah lama ada, sejak sebelum berkahwin lagi, namun GAGAL. Diet Sihat TANPA Menahan lapar; Dari 110kg Ke 69kg. Ini adalah kisah suami MV yang berjaya mengurangkan… Read More »

Berpantang Secara MODEN

Berpantang Secara Moden Berpantang secara moden | Secara moden dekat sini bukan lah ala-ala cowboy berlenggang sana-sini. Makan tetap jaga, badan tetap jaga. Berpantang cara moden dengan ambil supplimen Shaklee 100% dan tak ambil jamu langsung. Kenapa MV pilih Set Berpantang Shaklee? Sebab MV yakin dengan kualiti yang terjamin, HALAL & selamat diambil seawal baru bersalin. Paling penting tak… Read More »

Pengalaman Berpantang TANPA Jamu

Pengalaman Berpantang TANPA Jamu Pengalaman berpantang tanpa jamu | Bila sebut sembelit lepas bersalin ni, MV rasa ramai yang fobia nak beranak bila ingat pengalaman membuang masa tu kan? Ramai yang takut dan ngeri sebab macam-macam pengalaman yang pernah dilalui. Pengalaman berpantang MV untuk Rania dan Humaira jauh berbeza, berpantang anak sulung dulu dengan jamu bagai, sampaikan tak larat nak… Read More »