Category Archives: Performance® Natural Orange

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa | Selamat berpuasa untuk semua pembaca MV. Macammana baru berpuasa sehari ni? Lapar? Letih? Tak bermaya? Atau kekal cergas macam orang tak puasa  😎 Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi… Read More »

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir.. Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang… Read More »

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan Kekal cergas bertenaga sepanjang perjalanan | Memandu jauh, berjam-jam samada malam ataupun siang memang meletihkan dan mengantuk kan? MV tau, dan pernah rasa kerana sebelum MV bekerja kat umah macam sekarang. Yes, sorang-sorang. Masa tu anak dara lagi, belum berkahwin. Memang memenatkan dan mengantuk. Nak borak pun takda rakan sebelah. So apa… Read More »

Elak Dehidrasi Musim Panas Melampau!

Elak Dehidrasi Musim Panas | Suhu di Malaysia ketika ini ialah sekitar 33 hingga 35oC. Perubahan cuaca panas sepanjang bulan ini disebabkan Fenomena Ekuinoks yang dijangka berakhir pada April. Hujung tahun lalu Allah uji kita dengan hujan dan banjir. Now, musim panas melampau pula. Cuaca pun makin tak menentu. Klinik pun asyik penuh ja dengan orang sakit.  😥… Read More »