Minuman Tenaga Iced Minty Performance Drink

Minuman Tenaga Iced Minty Performance Drink

Performance® Natural Orange
Minuman Tenaga Iced Minty | Maaf la sekian lama duk menyepi baru ni lah ada masa untuk update blog. Sihat ka semuanya? Tak sangka dah 13 hari kita berpuasa?Syukur kerana Allah S.W.T masih beri kesempatan kepada kita untuk menikmati bulan yang mulia ini. Hari ni MV just nak buat warming-up entry saja. Berkongsi resipi minuman tenaga yang boleh membuatkan badan terasa segar sepanjang berpuasa. Jom MV berkongsi resipi Minuman Tenaga Iced Minty dengan Performance Drink Kenapa perlu Performance Drink? Bahan lain tak boleh ke? Boleh kalau nak replace Performance Drink dengan sirap atau oren, tapi kesannya tak sama tau. Sebab kandungan Performance Drink sangat berbeza dengan bahan lain dan ia adalah minuman yang menyihatkan. Kelebihan Performance Drink Minuman isotonik, iaitu mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Ini memudahkan proses penyerapan sekaligus meningkatkan…
Read More
Tips Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa

Tips Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa

Detox, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Fasting, Meal Shakes, Performance® Natural Orange, Tips
Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa | Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-3 umat Islam berpuasa kan?. Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi kan?. Sebab tu penting untuk kita kekal cergas bertenaga ketika berpuasa sepanjang hari. Hari ni MV nak berkongsi tips kekal cergas bertenaga ketika berpuasa dari instagram Kevin Zahri. Supaya kebarangkalian nak melepek disiang hari berpuasa tu kurang dan kita masih mampu menjalani aktiviti seharian dengan produktif! ? Tips Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa di Bulan Ramadhan Ketika kita berpuasa, kesegaran tubuh badan akan berkurangan. Kita akan mudah terasa letih dan mengantuk. Selain itu bibir akan mula mengelupas dan kulit juga akan menjadi kering. Ini berpunca akibat dehidrasi dan kekurangan nutrien dalam…
Read More
Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Alfalfa Complex, Collagen Powder, Detox, Digestive Health, DTX Complex, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Healthy Nutrition, Healthy Weight, Herb-Lax™, Lecithin, Liver Health, Meal Shakes, Peppermint-Ginger Plus, Performance® Natural Orange
Promosi Shaklee Bulan Mei 2016 | Lamanya tak bersua. Hari ni sudah separuh bulan Mei 2016. Kali ni MV betul-betul tertinggal kapal terbang. Selepas mengharung 8 hari tanpa internet akibat masalah TMnet kat kawasan rumah. Ini la baru berpeluang nak update blog. Sebenarnya MV baru lepas ikut program Eat Clean dengan detoks shaklee. Tapi yang tu lain kali MV cerita kesudahannya ya. Sangat- sangat teruja kot. Promosi Shaklee Bulan Mei 2016 ini tentunya serbuk kolagen terbaik iaitu Collagen Powder!. Promosi ini pasti ramai yang suka. Terutama bagi yang nak tampil dengan kulit yang cantik, sihat, gebu, dan berseri di hari raya nanti. Collagen ni kalau nak kesan yang lebih efektif, kena amalkan dengan pengambilan Vitamin C. Tapi kalau nak canrik kena pastikan badan kita detox dulu tau. After detox, toksin dah disingkirkan, baru senang…
Read More