Category Archives: Performance® Natural Orange

Minuman Tenaga Iced Minty Performance Drink

Minuman Tenaga Iced Minty | Maaf la sekian lama duk menyepi baru ni lah ada masa untuk update blog. Sihat ka semuanya? Tak sangka dah 13 hari kita berpuasa?Syukur kerana Allah S.W.T masih beri kesempatan kepada kita untuk menikmati bulan yang mulia ini. Hari ni MV just nak buat warming-up entry saja. Berkongsi resipi minuman tenaga yang… Read More »

Tips Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Ketika Berpuasa | Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-3 umat Islam berpuasa kan?. Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi kan?. Sebab tu penting untuk kita kekal cergas bertenaga ketika berpuasa sepanjang hari.… Read More »

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016 | Lamanya tak bersua. Hari ni sudah separuh bulan Mei 2016. Kali ni MV betul-betul tertinggal kapal terbang. Selepas mengharung 8 hari tanpa internet akibat masalah TMnet kat kawasan rumah. Ini la baru berpeluang nak update blog. Sebenarnya MV baru lepas ikut program Eat Clean dengan detoks shaklee. Tapi yang… Read More »

Tips Elak Mengantuk Selepas Sahur di Bulan Ramadhan

Tips Elak Mengantuk Selepas Sahur Salam Jumaat semua, hari ni dah 24 hari kita berpuasa kan, alhamdulillah. Selepas sahur tadi ada yang tidur semula tak?. MV pasti ada diantara kita yang tidur semula sementara nak tunggu azan subuh kan? Apakata harini MV berkongsi tips elak mengantuk selepas sahur dengan anda semua.  😉 MV pun terkadang boleh tertidur sebab… Read More »

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan | Lamanya tak update blog..Rasa rindu pula..dah 14 hari kita berpuasa kan? Apa khabar semuanya? Bagaimana ibadah berpuasa? Sebenarnya MV baru pulang dari kampung, menziarahi ayah yang kurang sihat. Agak lama juga berada disana, dalam 10 hari gitu. Ayah disahkan demam… Read More »