Category Archives: Meal Shakes

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa | Selamat berpuasa untuk semua pembaca MV. Macammana baru berpuasa sehari ni? Lapar? Letih? Tak bermaya? Atau kekal cergas macam orang tak puasa  😎 Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi… Read More »

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir.. Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang… Read More »

Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak

Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak Nutrisi Sihat untuk Tumbesaran Kanak-kanak | Makanan berkhasiat penting untuk perkembangan tumbesaran kanak-kanak. Bagaimanapun, lambakan makanan segera dilihat lebih menarik minat mereka berbanding makanan sihat seperti sayur dan buah-buahan. Ini ditambah pula dengan kebanjiran gajet yang ‘mele­nyapkan’ terus aktiviti fizikal kanak-kanak di luar rumah seperti bersukan, selain membataskan komunikasi antara mereka.… Read More »