Category Archives: Zinc Complex

Cara Untuk Meningkatkan Hormon Testosteron Secara Semulajadi

Meningkatkan Hormon Testosteron Secara Semulajadi Meningkatkan Hormon Testosteron Secara Semulajadi | Entry yang lepas MV ada kongsikan entry penurunan hormon testosteron adalah tanda lelaki menopause. Kadar hormon testosteron yang rendah telah menjadi isu kesihatan yang besar hari ini. So, MV akan kongsikan langkah terbaik untuk meningkatkan hormon testosteron secara semulajadi dan merangsang hormon pertumbuhan manusia (HGH)… Read More »

AWAS! Penurunan Hormon Testosteron Tanda Lelaki Menopause

Penurunan Hormon Testosteron Tanda Lelaki Menopause Penurunan Hormon Testosteron Tanda Lelaki Menopause | Kita memang ketahui bahawa wanita yang berumur 45 tahun ke atas akan mengalami menopause. Pernah dengar lelaki menopause? Lelaki terdedah dengan perubahan hormon apabila mencecah usia 50 tahun ke atas. Mereka akan mula melihat perubahan pada diri dan juga emosi. Perubahan yang mereka… Read More »

Mempercepatkan Penyembuhan Luka Selepas Bersalin

Penyembuhan Luka Selepas Bersalin Penyembuhan Luka Selepas Bersalin | MV nak share penyembuhan luka selepas bersalin yang lambat sangat nak baik. Adui..siapa yang pernah rasa, pastinya terasa ngeri tu! Jahitan tu yang buat rasa tak selesa sikit. Dah la sebelum ni tak pernah dijahit seumur hidup, sekali dapat jahitan dekat tempat yang paling mengerikan. MV dapat rasakan betapa sangat tidak… Read More »

Kaedah Semulajadi Menghilangkan Jerawat TANPA Kos yang Mahal

Kaedah Semulajadi Menghilangkan Jerawat TANPA kos yang Mahal Kaedah Semulajadi Menghilangkan Jerawat | Rembesan sebum yang berlebihan oleh kelenjar minyak adalah punca utama di sebalik masalah ini. Jerawat biasanya berlaku di muka, leher, belakang dan bahu. Walaupun keadaan tidak begitu kritikal, namun jerawat boleh membuat seseorang merasa down kerana penampilan mereka. BERKAITAN : Kenali Tahap Kesihatan Melalui… Read More »

Amalan Berpantang Selepas Bersalin Yang boleh dan Tidak Boleh Dilakukan

Amalan Berpantang Selepas Bersalin Amalan Berpantang Selepas Bersalin | MV teruja nak bercerita dengan anda semua amalan berpantang ni sebab baru 2 hari lepas kawan MV selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Sebelum ni pun seminggu sebelum raya, MV terima seorang anak saudara lelaki. Turn MV pula tak tahu la bila.  😉 Selepas melahirkan pastinya keterujaan menjadi… Read More »