Category Archives: Vita-Lea® with Iron Formula

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir.. Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang… Read More »

Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA!

Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA Daftar Ahli Shaklee sepanjang Mei sehingga Oktober TERPAKSA terima FREE VITA-LEA??? Sempena menyambut 100 tahun kewujudan multivitamin Shaklee iaitu Vita-Lea® with Iron Formula, Shaklee berbesar hati untuk memberikan Vitalea PERCUMA bagi mana-mana pendaftaran keahlian pada bulan ini. KEISTIMEWAAN Vita-Lea® with Iron Formula BERBANDING MULTIVITAMIN LAIN ✔ Ujian klinikal… Read More »

Berpantang Secara MODEN

Berpantang Secara Moden Berpantang secara moden | Secara moden dekat sini bukan lah ala-ala cowboy berlenggang sana-sini. Makan tetap jaga, badan tetap jaga. Berpantang cara moden dengan ambil supplimen Shaklee 100% dan tak ambil jamu langsung. Kenapa MV pilih Set Berpantang Shaklee? Sebab MV yakin dengan kualiti yang terjamin, HALAL & selamat diambil seawal baru bersalin. Paling penting tak… Read More »

Pengalaman Berpantang TANPA Jamu

Pengalaman Berpantang TANPA Jamu Pengalaman berpantang tanpa jamu | Bila sebut sembelit lepas bersalin ni, MV rasa ramai yang fobia nak beranak bila ingat pengalaman membuang masa tu kan? Ramai yang takut dan ngeri sebab macam-macam pengalaman yang pernah dilalui. Pengalaman berpantang MV untuk Rania dan Humaira jauh berbeza, berpantang anak sulung dulu dengan jamu bagai, sampaikan tak larat nak… Read More »

Kepentingan Pengambilan Asid Folik

Kepentingan Pengambilan Asid Folik Kepentingan Pengambilan Asid Folik | Tidak ramai yang menyedari kepentingan pengambilan asid folik dalam fasa awal kehamilan dan kesuburan. Apakah Asid Folik? Asid folik adalah sejenis vitamin B (vitamin yang bersifat larut air) iaitu vitamin B9 atau folate. Asid folik membantu tubuh membentuk sel baru. “Folic acid is a form of… Read More »