Category Archives: Essential Nutrition

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir.. Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang… Read More »

Kesihatan Organ Reproduksi Lelaki yang Perlu Diberi Perhatian!

Kesihatan Organ Reproduksi Lelaki Kesihatan Organ Reproduksi Lelaki | Sistem Reproduksi lelaki merupakan satu siri organ yang terletak di luar tubuh berhampiran dengan kawasan pelvis lelaki. Peranan lelaki dalam pembiakan ialah pemancutan sperma ke dalam faraj perempuan. Sperma akan mensenyawakan ovum dan akan mengembang menjadi fetus, yang seterusnya akan dilahirkan sebagai bayi. Bagi lelaki, organ-organ reproduktif luaran termasuk: Zakar… Read More »

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan?

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan | Adakah anda nak KURUS tetapi sebab anda masih menyusukan anak, anda terpaksa melupakan hasrat anda? Anda nak cuba produk-produk kurus yang berlambak di pasaran tetapi anda risau kesan sampingan terhadap anak anda yang sedang disusukan? Sebagai ibu, kita perlu pastikan apa yang kita makan… Read More »

Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA!

Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA Daftar Ahli Shaklee sepanjang Mei sehingga Oktober TERPAKSA terima FREE VITA-LEA??? Sempena menyambut 100 tahun kewujudan multivitamin Shaklee iaitu Vita-Lea® with Iron Formula, Shaklee berbesar hati untuk memberikan Vitalea PERCUMA bagi mana-mana pendaftaran keahlian pada bulan ini. KEISTIMEWAAN Vita-Lea® with Iron Formula BERBANDING MULTIVITAMIN LAIN ✔ Ujian klinikal… Read More »

Deodoran Semulajadi Untuk Hilangkan Bau Badan

Deodoran Semulajadi Untuk Hilangkan Bau Badan Deodoran Semulajadi Untuk Hilangkan Bau Badan | Anda pernah mengalami situasi rasa gelisah dan kadang-kadang ada yang cepat-cepat cari toilet untuk lap peluh diketiak tak? bila dalam situasi begini memang kita tidak selesa dan orang yang selalu dekat dengan kita pun semakin jauh je bila menghampiri kita, betul tak? Salah satu… Read More »