Category Archives: ESP – Soy Protein Isolate Powder

Turunkan Kolesterol LDL dengan Mudah dan Cepat!

Turunkan Kolesterol LDL Turunkan kolesterol LDL | Kolesterol LDL adalah kolesterol ‘jahat’. Jika kadar kolesterol jahat (LDL) tinggi, ini berarti terlalu banyak lemak yang terdapat dalam pembuluh darah, sehingga darah menjadi sukar untuk mengalir ke dalam arteri dan meningkatkan risiko untuk serangan mendapat serangan jantung dan strok. Dalam keadaan normal, kolesterol berfungsi untuk membina struktur membran sel,… Read More »

Miliki Payudara Tegang dan Montok!

Miliki Payudara Tegang dan Montok Miliki payudara tegang dan montok | Tajuk entry hari ni macam mengundang ‘spekulasi’ juga. Selalu MV cerita pasal kesihatan saja kan. Tapi kali ni MV nak kongsikan dengan anda tips memiliki payudara tegang dan montok idaman suami. Cerita bab ‘breast’ ni agak sensitif sebenarnya. Namun, hakikatnya orang dah tak endah sekarang… Read More »