Category Archives: ESP – Soy Protein Isolate Powder

Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang!

Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang | Oh jerawat!!! Siapa yang suka jerawat? Pastinya tak da siapa pun yang suka kan termasukla MV. Nak pula tinggal lagi 2 minggu nak menyambut lebaran. Pastinya kelam kabut nak cari produk untuk cantikkan muka kan?  😉 MV nak berkongsi Rahsia… Read More »

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa | Selamat berpuasa untuk semua pembaca MV. Macammana baru berpuasa sehari ni? Lapar? Letih? Tak bermaya? Atau kekal cergas macam orang tak puasa  😎 Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi… Read More »

Kekalkan Berat Badan Ideal TANPA Perlu Risau Kalau Nak Makan!

Kekalkan Berat Badan Ideal Kekalkan Berat Badan Ideal | Selalu kita dengar orang makan produk melangsigkan badan, lepas stop, berat badan naik lagi banyak dari berat asal. Adakah tiada cara untuk kurus dengan selamat? Mai sini MV share tips untuk kuruskan badan dan kekalkan berat badan ideal. Bagaimana nak kekalkan berat badan ideal? #1. Kira BMI BMI anda adalah… Read More »

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir.. Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang… Read More »

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan?

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan | Adakah anda nak KURUS tetapi sebab anda masih menyusukan anak, anda terpaksa melupakan hasrat anda? Anda nak cuba produk-produk kurus yang berlambak di pasaran tetapi anda risau kesan sampingan terhadap anak anda yang sedang disusukan? Sebagai ibu, kita perlu pastikan apa yang kita makan… Read More »