Category Archives: Alfalfa Complex

Berapa Banyak Kuantiti Susu untuk Bayi

Berapa Banyak Kuantiti Susu untuk Bayi berapa banyak kuantiti susu untuk bayi | Persoalan berapa banyak susu cukup untuk anak saya sering menghnatui ibu kan? Bila anak menagis ibu mula resah dan terfikir, kenapa anak masih lagi menangis sedangkan sudah diberi susu, lampin pun sudah ditukar. Mungkin tak cukup susu untuk diakot, betul tak? Seringkali ibu menyuarakan… Read More »

Miliki Payudara Tegang dan Montok!

Miliki Payudara Tegang dan Montok Miliki payudara tegang dan montok | Tajuk entry hari ni macam mengundang ‘spekulasi’ juga. Selalu MV cerita pasal kesihatan saja kan. Tapi kali ni MV nak kongsikan dengan anda tips memiliki payudara tegang dan montok idaman suami. Cerita bab ‘breast’ ni agak sensitif sebenarnya. Namun, hakikatnya orang dah tak endah sekarang… Read More »

Minuman Detoks untuk Buang Toksin

Minuman Detoks untuk Buang Toksin Minuman detoks untuk buang toksin | Detoks bermaksud proses untuk membuang toksin di dalam badan kita kesan dari pengambilan makanan dan minuman, ubat-ubatan, pengaruh alam sekitar dan gaya hidup yang tidak sihat seperti merokok dan minum alkohol. Badan kita mempunyai sistem detoks sendiri iaitu organ hati, usus dan ginjal. Detoks penting untuk saluran pencernaan,… Read More »