Category Archives: Bone Health

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir.. Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang… Read More »

Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat

Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat | Penyakit sendi dan tulang artritis secara umumnya dikenali sebagai keradangan sendi yang menyerang bahagian sendi termasuk pergelangan tangan, kaki, jari, siku, leher dan sebagainya. Artritis Rheumatoid Ia menyerang membran sinovial yang mengelilingi cecair pelincir dalam sendi. Sakit sendi biasa pula disebabkan oleh kurang bendalir dekat… Read More »

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan Kekal cergas bertenaga sepanjang perjalanan | Memandu jauh, berjam-jam samada malam ataupun siang memang meletihkan dan mengantuk kan? MV tau, dan pernah rasa kerana sebelum MV bekerja kat umah macam sekarang. Yes, sorang-sorang. Masa tu anak dara lagi, belum berkahwin. Memang memenatkan dan mengantuk. Nak borak pun takda rakan sebelah. So apa… Read More »

Berpantang Secara MODEN

Berpantang Secara Moden Berpantang secara moden | Secara moden dekat sini bukan lah ala-ala cowboy berlenggang sana-sini. Makan tetap jaga, badan tetap jaga. Berpantang cara moden dengan ambil supplimen Shaklee 100% dan tak ambil jamu langsung. Kenapa MV pilih Set Berpantang Shaklee? Sebab MV yakin dengan kualiti yang terjamin, HALAL & selamat diambil seawal baru bersalin. Paling penting tak… Read More »

Pengalaman Berpantang TANPA Jamu

Pengalaman Berpantang TANPA Jamu Pengalaman berpantang tanpa jamu | Bila sebut sembelit lepas bersalin ni, MV rasa ramai yang fobia nak beranak bila ingat pengalaman membuang masa tu kan? Ramai yang takut dan ngeri sebab macam-macam pengalaman yang pernah dilalui. Pengalaman berpantang MV untuk Rania dan Humaira jauh berbeza, berpantang anak sulung dulu dengan jamu bagai, sampaikan tak larat nak… Read More »