Category Archives: Advanced Joint Health Tablet

Sindrom Carpal Tunnel Menyerang Pengguna Komputer?

Sindrom Carpal Tunnel  Sindrom Carpal Tunnel | Kerap sakit dan kebas-kebas tangan dan jari? Sehinggakan nak mengangkat barang pon mudah terjatuh? Atau anda merasa kebas di bahagian tangan iaitu pada ibu jari, jari telunjuk dan sebahagian daripada jari manis? Kalau jawapan anda ialah “ya”, anda mungkin mempunyai masalah Sindrom Carpal Tunnel (CTS). Apa itu Sindrom Carpal Tunnel? Menurut… Read More »

Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 2

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam MV dah kongsikan Euphoria Shaklee Wellness Fair, Part 1 kan? So, continue dengan Part 2 pula..dan yang terakhir.. Sesi petang start pukul 2.00ptg..Banyak aktiviti yang menarik..memang terasa sangat kemeriahan tu..ada yang datang bawa mak, ayah, adik dan kakak untuk join wellness fair ni..FREE ja pun..rugi la siapa yang tak datang… Read More »

Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat

Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat | Penyakit sendi dan tulang artritis secara umumnya dikenali sebagai keradangan sendi yang menyerang bahagian sendi termasuk pergelangan tangan, kaki, jari, siku, leher dan sebagainya. Artritis Rheumatoid Ia menyerang membran sinovial yang mengelilingi cecair pelincir dalam sendi. Sakit sendi biasa pula disebabkan oleh kurang bendalir dekat… Read More »

Ekstrak Boswellia Serrata Mengurangkan Kesakitan Sendi

Ekstrak Boswellia Serrata Ekstrak boswellia serrata | Osteoarthritis adalah yang paling biasa dihidapi oleh kebanyakan pesakit arthritis. Selalunya ia akan memberi kesan kepada sendi yang lebih besar seperti lutut, pinggang dan belakang badan. Dan semua ini jika anda perasan merupakan fizikal di bahagian bawah badan kita yang mana kesannya didapati akibat makan banyak dan tak… Read More »

Promosi Februari Shaklee 2015 Lebih Hebat!

Promosi Februari Shaklee 2015 Promosi Februari Shaklee 2015 | Hari ni baru dapat nak up entry mengenai promosi bulan ni, MV mengalami masalah teknikal berkaitan blog. So, blog dah bertukar nama domain. Maka hari ni kembali menggalas tugasan dengan penuh dedikasi. Bagi anda yang mengikuti FB MV, pastinya anda dah tahu apa promosi hebat tu. Kepada… Read More »