Category Archives: Vita-E Complex™

Inginkan Kulit Sentiasa Sihat dan Bebas Jerawat?

Kulit Sentiasa Sihat dan Bebas Jerawat Kulit Sentiasa Sihat dan Bebas Jerawat | Cemburu kan bila melihat kulit artis halus, cerah, sempurna, berseri dan bebas jerawat. Kalau bukan artis pun cuba lihat rakan-rakan kita pula. MV percaya mesti ramai yang fikir idea macam mana nak dapatkan kulit yang cantik macam mereka ni kan? Penting bagi kita… Read More »

Nutrien Penting Untuk Kulit Cantik Berseri

Nutrien Penting Untuk Kulit Cantik Berseri Nutrien Penting Untuk Kulit Cantik Berseri | Sebenarnya, kesihatan dan kecantikan kulit kita bukan sahaja bergantung kepada apa yang kita apply pada kulit, tetapi juga apa yang kita bekalkan ke dalam badan kita. Kulit kita adalah sangat halus dan mudah rosak oleh faktor-faktor luaran seperti sinaran UV, pencemaran dan kekotoran. Kulit memerlukan diet… Read More »

Hilangkan Bekas Parut Jerawat Berlubang!

Hilangkan bekas parut jerawat berlubang Hilangkan bekas parut jerawat berlubang | Pastinya tertekan bila muka penuh dengan bekas jerawat yang berlubang-lubang kan? Yang sedihnya, ada pula yang sampai bagi gelaran muka kawah bulan. Parut jerawat berlubang? Siapa kata parut jerawat berlubang tak boleh hilang? MV nak berkongsi ada cara nak hilangkan bekas parut jerawat berlubang ni. Ramai… Read More »

Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang!

Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang | Oh jerawat!!! Siapa yang suka jerawat? Pastinya tak da siapa pun yang suka kan termasukla MV. Nak pula tinggal lagi 2 minggu nak menyambut lebaran. Pastinya kelam kabut nak cari produk untuk cantikkan muka kan?  😉 MV nak berkongsi Rahsia… Read More »

Cyst Mengecut selepas 6 Bulan

Cyst Mengecut Cyst Mengecut selepas 6 Bulan | Alhamdulillah. Jika anda gembira, MV sebagai distributor Shaklee double triple gembira dan bersyukur. Apa fungsi Ovari? Ovari mempunyai dua fungsi utama: untuk melepaskan telur kira-kira setiap 28 hari sebagai sebahagian daripada kitaran haid untuk melepaskan hormon seks wanita, estrogen dan progesteron, yang memainkan peranan penting dalam pembiakan wanita Ovarian… Read More »