Testimoni Akibat Jerawat, Muka Berparut dan Kusam

Testimoni Akibat Jerawat, Muka Berparut dan Kusam

Acne, Antioxidants, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Shaklee Products, Sustained Release Vita-C™ Plus, Testimonials, Tips
Akibat Jerawat, Muka Berparut dan Kusam Akibat Jerawat, Muka Berparut dan Kusam | Hari ni MV nak kongsikan kisah pelanggan Puan Oja. Sangat tak best kalau ada resdung dan jerawat ni kan?. Tapi dengan pendekatan yang betul boleh membantu mengurangkan masalah resdung dan jerawat menjadi lebih teruk. Kalau setakat ada sikit-sikit tu biasa lah... MV kongsikan 6 Tips Atasi Jerawat Yang Boleh Diamalkan Gadis remaja terutamnya mesti stress tahap gaban bila tiba-tiba ada masalah jerawat ni. Tapi dalam keadaan terdesak jangan terburu-buru buat tindakan yang memburukkan lagi keadaan. Sepanjang pengalaman MV merawat jerawat, tips utama yang sangat membantu ialah: Pilih Produk Penjagaan Kulit Wajah Yang Sesuai – MV pernah cuba nak beli set penjagaan muka yang terkenal dan mahal tapi dinasihatkan supaya guna produk yang lembut, semulajadi dan selamat. Tak semestinya kena beli yang mahal! Buat Rawatan…
Read More
10 Tanda Kehamilan yang Wanita Perlu Tahu

10 Tanda Kehamilan yang Wanita Perlu Tahu

Antioxidants, B-Complex, Bone Health, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Health Info, Healthy Nutrition, Heart Health, OmegaGuard™, OsteMatrix™, Pregnancy, Sustained Release Vita-C™ Plus, Testimonials, Tips, Vita-Lea® with Iron Formula, Womens' Health
10 Tanda Kehamilan yang Wanita Perlu Tahu 10 Tanda Kehamilan yang Wanita Perlu Tahu | Melalui dua kehamilan, MV tahu yang MV hamil sebelum mengambil ujian kerana ada tanda-tanda awal kehamilan. Namun ada juga wanita yang terpaksa melakukan berkali-kali ujian kehamilan sebelum keputusan positif diketahui. Sesetengah wanita mungkin mengalami gejala-gejala dalam minggu-minggu pertama kehamilan, sementara yang lain mungkin di pertengahan kehamilan. Tanda-tanda awal kehamilan juga boleh serupa dengan gejala yang dialami sebelum tempoh haid. Ada 10 Tanda Kehamilan yang Wanita Perlu Tahu, antaranya : 1.Puting menjadi lembut atau kadangkala sakit apabila disentuh/sore breast Sesetengah wanita tahu mereka mengandung berdasarkan tanda ini sahaja. Sekiranya hamil, pastinya kita dapat mengesan yang buah dada dan puting menjadi lembut sekitar tiga minggu selepas persenyawaan (bila haid kita lewat seminggu). Buah dada juga akan membengkak - tanda…
Read More
Pengalaman Hamil, Bersalin, Berpantang dan Menyusu

Pengalaman Hamil, Bersalin, Berpantang dan Menyusu

Alfalfa Complex, Antioxidants, B-Complex, Bone Health, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Healthy Nutrition, Heart Health, OmegaGuard™, OsteMatrix™, Pregnancy, Shaklee Products, Sustained Release Vita-C™ Plus, Testimonials, Tips, Vita-E Complex™, Vita-Lea® with Iron Formula, Womens' Health, Zinc Complex
Pengalaman Hamil, Bersalin, Berpantang dan Menyusu Pengalaman hamil, bersalin, berpantang dan menyusu | Pengalaman berpantang anak sulung penuh kelesuan dan kurang bermaya setiap masa. Trauma kot sebab bersalin anak sulung, kena potong hidup-hidup masa operate. Anak pula taknak menyusu direct masa tu, kena bengkak susu ketika berpantang selepas dua minggu bersalin. Setiap masa kena pumping nak bagi anak minum susu ibu. Lepas 3 minggu pun badan masih rasa tak kuat sangat. Tapi, Alhamdulillah anak sangat baik, menyusu dengan botol diam ja, tak da la nak berjaga malam, asyik tidur saja. Tapi bab pelawasan memang tak best sangat sebab sembelit, sakitnya tu Allah saja yang tahu. Menangis la kat dalam toilet tu menahan sakit. Pengalaman bersalin kali pertama agak kurang menyeronokkan. Tetapi selepas 1 tahun 8 bulan..sampai masa nak bersalin anak kedua memang nekad…
Read More