Category Archives: Antioxidants

Kekalkan Berat Badan Ideal TANPA Perlu Risau Kalau Nak Makan!

Kekalkan Berat Badan Ideal Kekalkan Berat Badan Ideal | Selalu kita dengar orang makan produk melangsigkan badan, lepas stop, berat badan naik lagi banyak dari berat asal. Adakah tiada cara untuk kurus dengan selamat? Mai sini MV share tips untuk kuruskan badan dan kekalkan berat badan ideal. Bagaimana nak kekalkan berat badan ideal? #1. Kira BMI BMI anda adalah… Read More »

Cyst Mengecut selepas 6 Bulan

Cyst Mengecut Cyst Mengecut selepas 6 Bulan | Alhamdulillah. Jika anda gembira, MV sebagai distributor Shaklee double triple gembira dan bersyukur. Apa fungsi Ovari? Ovari mempunyai dua fungsi utama: untuk melepaskan telur kira-kira setiap 28 hari sebagai sebahagian daripada kitaran haid untuk melepaskan hormon seks wanita, estrogen dan progesteron, yang memainkan peranan penting dalam pembiakan wanita Ovarian… Read More »

Implanon Kaedah Perancang Kehamilan

Implanon Kaedah Perancang Kehamilan Implanon Kaedah Perancang Kehamilan | Pastinya anda buntu memikirkan kaedah perancang keluarga selepas berpantang kan? MV pun sama, selepas bersalin anak kedua, macam-macam la doktor bagi nasihat pasal perancang keluarga ni. Doktor risau rahim tak sempat nak baik kalau mengandung dalam masa setahun selepas bersalin. Sebabnya MV pernah operate bersalin anak… Read More »

Euphoria Shaklee Wellness Fair di Sri Petaling, Part 1

Euphoria Shaklee Wellness Fair Semalam berkesempatan menghadiri Euphoria Shaklee Wellness Fair yang dianjurkan oleh Puan Norita, super upline MV yang lebih mesra dengan panggilan kak N. Beliau sering menganjurkan wellness fair ni di Miri dan Labuan bersama-sama anak didik beliau. Ini julung kali dianjurkan di Semenanjung. Program ini berlangsung di Hotel Sri Petaling, sesi pendaftaran bermula pukul 9.00pagi dan… Read More »

Kesihatan Organ Reproduksi Lelaki yang Perlu Diberi Perhatian!

Kesihatan Organ Reproduksi Lelaki Kesihatan Organ Reproduksi Lelaki | Sistem Reproduksi lelaki merupakan satu siri organ yang terletak di luar tubuh berhampiran dengan kawasan pelvis lelaki. Peranan lelaki dalam pembiakan ialah pemancutan sperma ke dalam faraj perempuan. Sperma akan mensenyawakan ovum dan akan mengembang menjadi fetus, yang seterusnya akan dilahirkan sebagai bayi. Bagi lelaki, organ-organ reproduktif luaran termasuk: Zakar… Read More »