Category Archives: Vivix

Penyakit Kayap Bertempiaran Lari Meninggalkan Muka

Penyakit Kayap | Kayap? Memang menyakitkan dan si penghidap tidak selesa. Siapa yang pernah kena akan faham perasaannya. Kalau boleh nak tinggal kat rumah saja, jumpa orang pun tak nak. Tanda-Tanda Penyakit Kayap Kayap selalunya menyebabkan keradangan satu urat saraf (dermatome) pada satu bahagian badan sahaja. Ia lazimnya melibatkan bahagian dada (thoracic) dan muka (trigeminal). rasa sakit kebas… Read More »

DIET Pemakanan Semasa Proses Detoks Parasit

Pemakanan Semasa Proses Detoks Parasit | Semalam MV sentuh pasal detoks parasit dan tanda-tanda badan mempunyai jangkitan parasit. Kenapa la MV ni asyik ulang pasal detoks parasit ni? Ha, sebabnya parasit ni culprit kepada tubuh badan kita. Salah satu cara yang terbaik untuk membantu badan memusnahkan dan menghapuskan parasit yang tidak diingini adalah dengan mengikuti diet pemakanan semasa proses… Read More »

Promosi Terakhir Vivix® Twin Pack, Jangan sampai TERLEPAS!

Vivix® Twin Pack | Alahai tinggal dua hari saja lagi promosi Vivix® Twin Pack akan meninggalkan kita. Rasa macam nak minta extend lagi supaya semua orang dapat menikmati khasiat dan kelebihannya. Tak apa MV kongsikan lagi kebaikan Vivix ni, mana tau terbuka hati kita nak beli hari-hari terakhir ni kan? Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan… Read More »

Jom Detox The Shaklee Way

Jom Detox The Shaklee Way | Jom Detox Cara Shaklee adalah sebuah program bertujuan untuk mengetahui bagaimana konsep detoks Shaklee dapat membantu untuk meningkatkan tenaga, memiliki kulit yang lebih cantik, badan cergas dan sihat serta melawaskan sistem penghadaman dan pencernaan. Adakah Badan Kita Perlu Detoks? Jawapan ringkasnya adalah “YA”. Fikirkan semua pencemaran yang terdedah kepada kita… Read More »

Cara Berkesan Singkirkan Toksin dari Badan

Singkirkan Toksin dari Badan | Bayangkan dalam masa seminggu atau sebulan, berapa kali kita beriadah melakukan senaman yang secara tidak langsung menyingkirkan toksin melalui perpeluhan. Atau kita selalu beri alasan penat untuk langsung tidak pernah bersenam? Inilah sebahagian punca yang menjadikan banyaknya toksin terkumpul dalam badan kita. Mana datangnya sumber toksin ni? Toksin ini menyerap masuk ke dalam… Read More »