Category Archives: Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate

Jangkitan Kudis Buta Anak Sudah Kering dan Sembuh

Jangkitan Kudis Buta | Salam Eidulfitri untuk semua rakan-rakan pembaca blog MV. Alhamdulillah, MV pun selamat beraya di kampung halaman di Kedah. Cuti seminggu juga la di kampung pasal nak beraya dengan adik beradik 10 orang yang tak ramai tu  😛 Tapi raya kali ni, habuan MV la anak-anak tak berapa sihat. First, kakak kena… Read More »

Pencuci Serbaguna Semulajadi TANPA Bahan Kimia Berbahaya!

Pencuci Serbaguna Semulajadi TANPA Bahan Kimia Berbahaya Pencuci Serbaguna Semulajadi TANPA Bahan Kimia Berbahaya | Anda tahu tak kebanyakan bahan pencuci serbaguna sekarang ni banyak mengandungi toksik yang boleh meresap ke dalam tubuh kita melalui kulit dan pernafasan? Scary tau kalau anda baca fakta ni: Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon Bahan pelarut organik seperti… Read More »

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur!

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur Kali ini MV nak cerita pasal basuh baju pula…MV yakin topik ni bakal mearik perhatian terutamanya para ibu yang runsing macam MV bila mencuci pakaian tapi still tak bersih..MV akan bagi petua hilangkan kesan kotoran tanpa menggunakan peluntur… 🙂 MV memang stress bila basuh baju anak guna washing machine… Read More »

Penat Sental Kasut Sekolah di hujung Minggu?

Penat Sental Kasut Sekolah Penat sental kasut sekolah | Tengah buat apa ibu-ibu semua? Melayan anak-anak cuti sekolah ka? Ha hari ini mai MV nak share sesuatu dengan ibubapa mahupun anak-anak yang sedang gembira cuti sekolah sempena Chinese New Year ni. Bukan gimik ke apa tapi nak share sesuatu yang ISTIMEWA yang akan menyenangkan para ibubapa sekalian. Bunyi macam best, tapi… Read More »