Krim Malam untuk Wanita yang Ingin Kelihatan Lebih Muda Setiap Pagi

Krim Malam untuk Wanita yang Ingin Kelihatan Lebih Muda Setiap Pagi

Diari MommaVogue, Healthy Beauty, NutriWhite, Overnight Renewal Whitening Cream
Berapa kali anda pulang ke rumah dari hari yang panjang kerana bekerja dan hanya mahu merebahkan diri ke tempat tidur tanpa mengambil kira kulit anda? Waktu tu kita merasakan seolah-olah membersihkan solekan kelihatan lebih sukar daripada mendaki gunung, dan menggunakan krim malam sangat sukar seolah-olah join larian maraton. Ia mungkin kedengaran seperti satu idea yang baik untuk meninggalkan ritual kecantikan waktu malam anda dan terus tidur, tetapi percayalah keesokannya anda pasti akan menyesal. Dalam dunia yang sempurna, anda mungkin sama sekali tidak perlu kepada pelembap dalam apa jua bentuk. Anda hanya perlu makan dengan sempurna, tidak merokok, dapatkan tidur 6 jam dan minum air yang mencukupi. Tiada pencemaran, tidak takut akan kerosakan UV dan ion negatif daripada persekitaran semula jadi. Kulit anda akan berada dalam keadaan terbaik - cantik terhidrat, licin dan…
Read More
Skincare Nutriwhite Gabungan 16 Ramuan Botani yang Mujarab

Skincare Nutriwhite Gabungan 16 Ramuan Botani yang Mujarab

Acne, Daily Defense Whitening Essence, Gentle Action Makeup Remover, Gentle Deep Foaming Cleanser, Health Info, NutriWhite, Overnight Renewal Whitening Cream, Soothing Radiance Whitening Softener, Spot Whitening Treatment, Testimonials, Tips, Ultimate Protection Whitening Lotion
Gabungan 16 Ramuan Botani yang Mujarab Gabungan 16 ramuan botani yang mujarab | Cantik Dalam, Cantik Luaran! Andai Shaklee telah menjadi pilihan kesihatan dalaman anda, pasti kecantikan luaran juga mahu dibelai dengan produk Shaklee yang bersumberkan alam semulajadi kan? Nutriwhite adalah rangkaian produk kecantikan wajah semulajadi yang berasaskan konsep 'flawless beauty sourced from nature, perfected by science yang bermakna kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains. Khas untuk menyelesaikan masalah jeragat, pigmentasi, tompok hitam dan sebagainya yang menjadikan kulit wajah kelihatan kusam. Ia diperbuat dari bahan-bahan semulajadi yang tidak memberi kesan sampingan. Serlahkan kecantikan anda dengan rangkaian produk Nutriwhite. Lebih sesuai untuk kulit NORMAL, TIDAK TERLALU SENSITIF dan JERAWAT yang teruk sebab ianya berfungsi lebih kepada mencerah dan kandungan Vitamin c yang tinggi tidak sesuai untuk kulit yang sensitif dan berjerawat teruk. Perbezaan…
Read More
Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

Acne, Health Info, Overnight Renewal Whitening Cream, Skincare, Testimonials, Tips
Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam |Kadang-kadang kita terlepas pandang untuk beri extra attention pada bahagian mata kan?. MV perasan ramai yangsuka post gambar dengan caption "Abaikan eyebagku" Eii eyebag semangkuk" "Eii,mata panda" dan macam-macam lagi. Instead of buat caption macam tu lebih baik la cari inisiatif untuk kurangkan masalah eyebag tu. Takkan la nak tunggu kedut seribu dah muncul baru nak pakai krim mata ataupun ada yang dah mencuba tetapi tak memberi kesan yang positif. MV dulu pun eyebag tak payah cerita la, berbakul rasanya, mata panda tu memang tak boleh nak elakkan kalau kekurangan tidur dan stress. Bawah mata tu memang menjadi gelap dan garis penuaan juga kelihatan sangat jelas. Inilah pentingnya penggunaan krim malam. Tapi itu dulu, sekarang bila…
Read More