Category Archives: Gentle Action Makeup Remover

Singkirkan Whitehead dan Blackhead

Singkirkan Whitehead dan Blackhead Singkirkan whitehead dan blackhead | Bila berbicara tentang whitehead dan blackhead mesti tangan pun dok garu-garu kat batang hidung sendiri. Benci bila terasa kasar seperti ada pasir-pasir halus yang tersumbat di dalam kulit. Dalam kita dok bergaya nak cantik and apply makeup sampai 3inci tebal, kita kena jugak merawat wajah kita yang… Read More »

Tips Mencuci Muka yang Betul

Tips Mencuci Muka yang Betul Tips mencuci muka yang betul | Mencuci muka dapat mengembalikan kesegaran kulit. Lebih-lebih lagi selepas anda beriadah, balik dari kerja dan melakukan aktiviti yang mendedahkan anda kepada persekitaran yang kurang bersih. Cuci muka juga dapat menghilangkan jerawat dan mencegah penumbuhan jerawat. MV pasti anda pun mencuci muka juga. Tetapi adakah anda mencuci… Read More »

Hilangkan Blackhead dan Whitehead Degil!

Hilangkan Blackhead dan Whitehead Hilangkan blackhead dan whitehead | Mesti ramai yang ada masalah whitehead and blackhead yang meriah membiak dengan sihatnya di muka, hidung dan dagu muka kita kan? Kulit pun mesti kasar ja bila sentuh. MV pun mengalami masalah yang sama bertahun-tahun! Siapa takde cuba angkat keyboard tu  😀 Jom kita kenali sikit apa… Read More »