Category Archives: NutriWhite

5 Langkah Untuk Mencuci Muka dengan Betul Sebelum Tidur

Adakah anda mencuci muka sebelum tidur? Adakah anda tahu bahawa bahagian ini adalah yang paling penting dalam regimen penjagaan kulit kita? Ia adalah salah satu perkara yang kebanyakan orang suka ambil mudah! Jadual sibuk dan terlalu banyak kerja pada waktu pagi akan menyebabkan keletihan dan kita cenderung untuk skip membasuh muka kita pada waktu malam.… Read More »

Krim Malam untuk Wanita yang Ingin Kelihatan Lebih Muda Setiap Pagi

Berapa kali anda pulang ke rumah dari hari yang panjang kerana bekerja dan hanya mahu merebahkan diri ke tempat tidur tanpa mengambil kira kulit anda? Waktu tu kita merasakan seolah-olah membersihkan solekan kelihatan lebih sukar daripada mendaki gunung, dan menggunakan krim malam sangat sukar seolah-olah join larian maraton. Ia mungkin kedengaran seperti satu idea yang baik… Read More »

Nutriwhite Transform Kulit Wajah Bertambah Cantik

Nutriwhite Transform Kulit | Teringat zaman paleolitik dulu pantang betul MV tengok kulit muka kawan-kawan cantik mulalah jadi inspektor conan tanya itu ini. Kau pakai apa eh muka putih melepak, kulit licin bersih bak puteri salju? padahal kita baru jumpa minggu lepas, kulit kau kusam masai macam aku jugak 😱 Tapi disebabkan sifat gelojoh nak CEPAT flawless,… Read More »

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat | Dush Dush Dush to JERAWAT!👊👊👊 Runsing kan korang bila jerawat buat persinggahan kat muka? Tambah lagi bila jerawat merah bernanah tersembul naik belum kira jerawat yang besar gedabak lagi tu. Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat Naik Tak lengkap rasanya kalau MV tak sental muka dengan Gentle Action Makeup Remover  yang ohsemmm ni… Read More »

Skincare Nutriwhite Gabungan 16 Ramuan Botani yang Mujarab

Gabungan 16 Ramuan Botani yang Mujarab Gabungan 16 ramuan botani yang mujarab | Cantik Dalam, Cantik Luaran! Andai Shaklee telah menjadi pilihan kesihatan dalaman anda, pasti kecantikan luaran juga mahu dibelai dengan produk Shaklee yang bersumberkan alam semulajadi kan? Nutriwhite adalah rangkaian produk kecantikan wajah semulajadi yang berasaskan konsep ‘flawless beauty sourced from nature, perfected by science yang… Read More »