Category Archives: NutriWhite

Nutriwhite Transform Kulit Wajah Bertambah Cantik

Nutriwhite Transform Kulit | Teringat zaman paleolitik dulu pantang betul MV tengok kulit muka kawan-kawan cantik mulalah jadi inspektor conan tanya itu ini. Kau pakai apa eh muka putih melepak, kulit licin bersih bak puteri salju? padahal kita baru jumpa minggu lepas, kulit kau kusam masai macam aku jugak 😱 Tapi disebabkan sifat gelojoh nak CEPAT flawless,… Read More »

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat | Dush Dush Dush to JERAWAT!👊👊👊 Runsing kan korang bila jerawat buat persinggahan kat muka? Tambah lagi bila jerawat merah bernanah tersembul naik belum kira jerawat yang besar gedabak lagi tu. Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat Naik Tak lengkap rasanya kalau MV tak sental muka dengan Gentle Action Makeup Remover  yang ohsemmm ni… Read More »

Skincare Nutriwhite Gabungan 16 Ramuan Botani yang Mujarab

Gabungan 16 Ramuan Botani yang Mujarab Gabungan 16 ramuan botani yang mujarab | Cantik Dalam, Cantik Luaran! Andai Shaklee telah menjadi pilihan kesihatan dalaman anda, pasti kecantikan luaran juga mahu dibelai dengan produk Shaklee yang bersumberkan alam semulajadi kan? Nutriwhite adalah rangkaian produk kecantikan wajah semulajadi yang berasaskan konsep ‘flawless beauty sourced from nature, perfected by science yang… Read More »

Mudahnya Hilangkan Sel Kulit Mati Dari Wajah dan Badan

Mudahnya Hilangkan Sel Kulit Mati Mudahnya Hilangkan Sel Kulit Mati | Untuk kulit yang berseri-seri, berser-seri dan lebih muda, wajah dan anggota badan kita perlu dibersihkan dari sel-sel kulit mati. Tidak kira kulit jenis berminyak, sensitif atau normal, pengelupasan adalah sama penting dengan pembersihan dan pelembapan. Ia bukan sahaja membantu untuk menghilangkan sel-sel kulit mati, tetapi… Read More »

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki?

Hidung Menggerutu dan Penuh Daki? Hidung menggerutu | Nak pegang sendiri pun rasa geli? Ini semua disebabkan oleh whitehead dan blackhead yang terdapat di hidung, dan di sekelilingnya. Dulu hidung menggerutu dan MV gunakan cara ini, tapi TIDAK berkesan! MV juga tidak lari dari masalah kulit muka seperti hidung menggerutu ni. Dahulu, MV gunakan ‘nose patch’ yang dibeli di… Read More »