Krim Herba Pelbagai Guna

Krim Herba Pelbagai Guna

Health Info, Healthy Beauty, Herbal Blend® Multi-Purpose Cream, Shaklee Products, Testimonials, Tips
Krim Herba Pelbagai Guna Krim Herba Pelbagai Guna | Terbaik sangat. Memang MV gunakan since berpantang sehingga kini dan insyaAllah akan gunakan sampai bila-bila. Krim herba pelbagai guna ini digelar Herbal Blend® Multi-Purpose Cream Herbal Blend® Multi-Purpose Cream ini dihasilkan daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Manfaat Ramuan Krim Herba Pelbagai Guna Herbal Blend Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk pelbagai kegunaan. Antaranya: ? Yarrow merangsang pembaharuan sel kulit dan meningkatkan peredaran darah. ? Horse Chesnut digunakan untuk menghilangkan tanda kegelapan (dark circle) bawah mata dan bersifat anti-radang ? Rosemary memberi manfaat kepada phyto-nutrien, anti- oksidan, dan mempunyai asid penting. Ia kaya dengan vitamin C ? Sage bersifat antiseptik dan baik untuk melegakan kesakitan sendi sumber : Shaklee Biasanya ibu semasa pantang akan beli Herbal Blend® Multi-Purpose Cream sebab…
Read More
Jangkitan Kayap Menyakitkan!

Jangkitan Kayap Menyakitkan!

Daily Care, Garlic Complex, Health Info, Healthy Beauty, Herbal Blend® Multi-Purpose Cream, Shaklee Products, Testimonials, Tips
Jangkitan Kayap Jangkitan kayap | Pernah dengar tentang kayap? atau pernah tengok siapa yang tubuhnya seperti gambar dibawah? KAYAP atau SHINGLES adalah disebabkan oleh jangkitan sejenis virus yang dikenali sebagai varicella-zoster virus dan bertindak menyerang seseorang yang mempunyai daya ketahanan badan yang lemah. Kayap menyakitkan Penyakit ini bermula dengan denyutan di bahagian tertentu dan apabila disentuh terasa sangat sakit, pedih dan panas sehingga selepas tiga hari muncul ruam merah dan gelembung berair seakan-akan cacar air (chikenpox). Gelembung ini muncul lebih banyak seperti rantaian seekor ular yang menjalar. Tanda-tanda kayap Pada peringkat awal, kayap dapat dikesan menerusi kesakitan pada bahagian tertentu seperti sakit yang menyucuk, pedih, denyutan apabila dipegang, panas serta rasa kebas. Ketika ini kesan pada kulit masih belum muncul sehingga beberapa hari kemudian timbul bintik merah di bahagian tubuh pesakit. Ruam…
Read More
Tidur Lena Tanpa Gangguan Nyamuk!

Tidur Lena Tanpa Gangguan Nyamuk!

Daily Care, Healthy Beauty, Herbal Blend® Multi-Purpose Cream, Shaklee Products, Testimonials, Tips
Tidur Lena Tanpa Gangguan Tidur lena tanpa gangguan | Sakit hati kan bila nak tidur, tapi ade benda halus berbisik-bisik di telinga? Asyik bunyi "ngeng..ngeng..ngeng". Kalau zaman dulu, memang terus pasang kelambu tapi zaman dah serba moden ni tak ramai dah nak pasang kelambu. Nak pula anak jenis tidur golek-golek berposing sampai keluar dari 'landasan' katil. Nak berkelambu macam mana gayanya? Kesian bila tengok badan anak penuh merah kesan gigitan nyamuk, asyik bergaru sepanjang malam dan akibatnya tidur pun tak lena. Instead of kita menepuk kedua belah tangan kita dengan perasaan geram ataupun kita bangun dan turun dari katil untuk capai Shieldtox, fumakilla dan segala bagai spray nyamuk tu, pastu spray dan bunuh mereka secara beramai-ramai, lebih elok bagi kita ambil alternatif lain kan? Lagipun, spray nyamuk ni akan bagi kesan kesihatan kepada mereka yang ada masalah…
Read More