Category Archives: Womens’ Health

Implanon Kaedah Perancang Kehamilan

Implanon Kaedah Perancang Kehamilan Implanon Kaedah Perancang Kehamilan | Pastinya anda buntu memikirkan kaedah perancang keluarga selepas berpantang kan? MV pun sama, selepas bersalin anak kedua, macam-macam la doktor bagi nasihat pasal perancang keluarga ni. Doktor risau rahim tak sempat nak baik kalau mengandung dalam masa setahun selepas bersalin. Sebabnya MV pernah operate bersalin anak… Read More »

Mengurangkan kesan penyakit SLE TANPA Pengaruh Steroid

Mengurangkan kesan penyakit SLE Mengurangkan kesan penyakit SLE | NAMA penyakit seribu wajah memang tepat untuk menerangkan penyakit Sistemik Lupus Eritematosus (SLE) atau lupus kerana penyakit autoimun ini boleh menyerang mana-mana organ – kulit, sendi, buah pinggang, paru-paru, jantung, mata, usus, salur darah, darah, otak mahupun sistem saraf. Di seluruh dunia dianggarkan ada lima juta… Read More »

Mengurangkan Simptom Menopaus

Mengurangkan Simptom Menopaus Mengurangkan Simptom Menopaus | Apabila wanita mencapai zon menopaus biasanya sekitar umur 50, pelbagai perubahan fisiologi dan gejala menopaus berlaku yang boleh memberi kesan yang mendalam kepada kehidupan mereka. Menopaus adalah istilah yang merujuk kepada akhir haid, hasil daripada penurunan semula jadi dalam hormon yang dihasilkan dalam ovari. Hot flashes, insomnia , kemurungan,… Read More »

Promosi Shaklee April Penuh Kejutan

Promosi Shaklee April Penuh Kejutan Promosi Shaklee April Penuh Kejutan | Bersempena dengan April yang super HOT akibat GST (Good Shopping Time), maka dengan rasminya Shaklee perkenalkan promosi paling banyak pada bulan ni. Bertuahnya pengguna tegar shaklee. Macam tau pula ramai yang nak save budget akibat GST (Get Shaklee Today) dengan harga JIMAT. Seingat MV belum pernah rasanya… Read More »

Protein ESP shaklee Memang Terkenal dan TERBUKTI berkesan!

Protein ESP Shaklee Memang Terkenal Protein ESP Shaklee memang terkenal | Bila sebut sahaja pasal Shaklee, search je kat internet tentang testimoni keberkesanan ESP, memang beribu-ribu testimoni yang boleh dilihat. Walaupun Shaklee mengeluarkan banyak vitamin yang lain, ESP tetap menjadi pujaan hati. ESP juga merupakan penyebab MV jatuh cinta dengan Shaklee 2 tahun yang lalu. Sehingga kini,… Read More »