10 Tabiat Biasa Yang Merosakkan Buah Pinggang. Waspada Sebelum Kena!

10 Tabiat Biasa Yang Merosakkan Buah Pinggang. Waspada Sebelum Kena!

Setiap hari, buah pinggang menapis kira-kira 120-150 quarts air kencing, bahan buangan dan cecair yang berlebihan untuk mencegah pengumpulan sisa dalam badan. Buah pinggang menyahtoksik darah dan membantu badan dalam menapis bahan buangan melalui air kencing. Selain itu, buah pinggang

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Kejap-Kejap Rasa Nak Kencing! BAHAYA Kencing Tidak Lawas, Boleh Jadi Penyakit

Kejap-Kejap Rasa Nak Kencing! BAHAYA Kencing Tidak Lawas, Boleh Jadi Penyakit

Familiar tak dengan kencing tak lawas? Selama ni MV hanya tau kencing tak lawas ni sebab kencing kotor. Ataupun, gagal nak kawal pembuangan air kencing. Tapi sebab tak pernah kena makanya tak pedulilah nak ambil tau kan! Ini kisah 4

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Aduh! Sakitnya Kepala Sampai Rasa Nak Ketuk dengan Hammer

Aduh! Sakitnya Kepala Sampai Rasa Nak Ketuk dengan Hammer

Aduh! Sakitnya kepala. Dulu MV kerap sangat kena sakit kepala. Kemuncaknya bila bangun pagi rasa macam nak pecah je kepala ni. Sampai rasa nak ambil hammer dan ketuk kepala ni bagi hilang rasa sakit. Dahsyat kan? “You ni kena migrain.”

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Waspada! Perlu Sedar Bahaya Kencing Tikus

Waspada! Perlu Sedar Bahaya Kencing Tikus

Banjir kebiasaannya akan mengakibatkan wujudnya beberapa penyakit dengan satu daripadanya ialah wabak kencing tikus yang terhasil akibat persekitaran kotor. Apakah LEPTOSPIROSIS atau wabak kencing tikus? kencing tikus atau leptospirosis ialah sejenis penyakit zoonosis iaitu penyakit yang berjangkit daripada haiwan kepada

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Ini Yang Anda Perlu Tahu Jika Diserang Chicken Pox!

Ini Yang Anda Perlu Tahu Jika Diserang Chicken Pox!

“Alamak apa bintik-bintik merah kat badan aku ni? Macam chicken pox je. Ahh sudah..” Datangnya secara tiba-tiba tanpa sebarang ‘salam’. Mula-mula hanya ada sebiji bintik merah di mana-mana bahagian badan. Kemudian ia merebak ke seluruh badan dengan cepat. Jom, kenali

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.