Category Archives: Health Info

Tiada Lagi Rasa Rendah Diri Akibat MASALAH JERAWAT

Tiada lagi rasa rendah diri akibat MASALAH JERAWAT | Siapa kat sini yang ada masalah kulit muka yang kronik? Sila angkat keyboard..hihi. MV pasti ada yang mengalami masalah macam tajuk entri hari ni kan?, kulit muka penuh jerawat teruk sehingga rasa rendah diri. Masalah jerawat teruk ni takkan selesai selagi hormon tunggang langgang, salah guna produk… Read More »

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT | Kesan yang nyata seandainya kita kurang menekankan tentang detoksifikasi badan kita ialah masalah jerawat yang melampau. Jerawat yang terlalu banyak sehingga melarat ke seluruh badan ialah petanda bahawa badan kita dipenuhi dengan toksin. Lebih memalukan seandainya kita seorang wanita yang mempunyai masalah ini sehingga merasa kurang yakin untuk berdepan… Read More »

DIET Pemakanan Semasa Proses Detoks Parasit

Pemakanan Semasa Proses Detoks Parasit | Semalam MV sentuh pasal detoks parasit dan tanda-tanda badan mempunyai jangkitan parasit. Kenapa la MV ni asyik ulang pasal detoks parasit ni? Ha, sebabnya parasit ni culprit kepada tubuh badan kita. Salah satu cara yang terbaik untuk membantu badan memusnahkan dan menghapuskan parasit yang tidak diingini adalah dengan mengikuti diet pemakanan semasa proses… Read More »

Promosi Terakhir Vivix® Twin Pack, Jangan sampai TERLEPAS!

Vivix® Twin Pack | Alahai tinggal dua hari saja lagi promosi Vivix® Twin Pack akan meninggalkan kita. Rasa macam nak minta extend lagi supaya semua orang dapat menikmati khasiat dan kelebihannya. Tak apa MV kongsikan lagi kebaikan Vivix ni, mana tau terbuka hati kita nak beli hari-hari terakhir ni kan? Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan… Read More »

Cara Berkesan Singkirkan Toksin dari Badan

Singkirkan Toksin dari Badan | Bayangkan dalam masa seminggu atau sebulan, berapa kali kita beriadah melakukan senaman yang secara tidak langsung menyingkirkan toksin melalui perpeluhan. Atau kita selalu beri alasan penat untuk langsung tidak pernah bersenam? Inilah sebahagian punca yang menjadikan banyaknya toksin terkumpul dalam badan kita. Mana datangnya sumber toksin ni? Toksin ini menyerap masuk ke dalam… Read More »