Category Archives: Health Info

Promosi Shaklee April Penuh Kejutan

Promosi Shaklee April Penuh Kejutan Promosi Shaklee April Penuh Kejutan | Bersempena dengan April yang super HOT akibat GST (Good Shopping Time), maka dengan rasminya Shaklee perkenalkan promosi paling banyak pada bulan ni. Bertuahnya pengguna tegar shaklee. Macam tau pula ramai yang nak save budget akibat GST (Get Shaklee Today) dengan harga JIMAT. Seingat MV belum pernah rasanya… Read More »

Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat

Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat Sakit Sendi Derita Sepanjang Hayat | Penyakit sendi dan tulang artritis secara umumnya dikenali sebagai keradangan sendi yang menyerang bahagian sendi termasuk pergelangan tangan, kaki, jari, siku, leher dan sebagainya. Artritis Rheumatoid Ia menyerang membran sinovial yang mengelilingi cecair pelincir dalam sendi. Sakit sendi biasa pula disebabkan oleh kurang bendalir dekat… Read More »

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan

Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Perjalanan Kekal cergas bertenaga sepanjang perjalanan | Memandu jauh, berjam-jam samada malam ataupun siang memang meletihkan dan mengantuk kan? MV tau, dan pernah rasa kerana sebelum MV bekerja kat umah macam sekarang. Yes, sorang-sorang. Masa tu anak dara lagi, belum berkahwin. Memang memenatkan dan mengantuk. Nak borak pun takda rakan sebelah. So apa… Read More »

Protein ESP shaklee Memang Terkenal dan TERBUKTI berkesan!

Protein ESP Shaklee Memang Terkenal Protein ESP Shaklee memang terkenal | Bila sebut sahaja pasal Shaklee, search je kat internet tentang testimoni keberkesanan ESP, memang beribu-ribu testimoni yang boleh dilihat. Walaupun Shaklee mengeluarkan banyak vitamin yang lain, ESP tetap menjadi pujaan hati. ESP juga merupakan penyebab MV jatuh cinta dengan Shaklee 2 tahun yang lalu. Sehingga kini,… Read More »

Anak Makan Minyak Ikan TANPA Paksaan

Anak Makan Minyak Ikan TANPA Paksaan Anak makan minyak ikan TANPA paksaan | Teringin sangat nak bagi anak-anak makan minyak ikan, tapi tak tahu caranya? Anak-anak pula tak suka bau minyak ikan? Nak tahu caranya? MV akan kongsikan cara makan minyak ikan TANPA paksaan untuk kanak-kanak dan sama-sama kita mendapat manfaatnya. Apa itu Minyak Ikan? Minyak ikan merupakan… Read More »