Category Archives: Health Info

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan | Lamanya tak update blog..Rasa rindu pula..dah 14 hari kita berpuasa kan? Apa khabar semuanya? Bagaimana ibadah berpuasa? Sebenarnya MV baru pulang dari kampung, menziarahi ayah yang kurang sihat. Agak lama juga berada disana, dalam 10 hari gitu. Ayah disahkan demam… Read More »

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa | Selamat berpuasa untuk semua pembaca MV. Macammana baru berpuasa sehari ni? Lapar? Letih? Tak bermaya? Atau kekal cergas macam orang tak puasa  😎 Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi… Read More »

Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix!

Luka Kemalangan Cepat Sembuh Luka Kemalangan Cepat Sembuh | Luka akibat pembedahan atau kemalangan kecil biasanya akan sembuh dengan sendiri dan cepat bergantung pada tahap kesihatan dan umur seseorang. Tetapi bagi luka pembedahan major ia lebih lambat dan sukar untuk sembuh apatah lagi ditambah pula faktor-faktor seperti : usia yang telah lanjut kekurangan nutrisi dalam… Read More »

Kekalkan Berat Badan Ideal TANPA Perlu Risau Kalau Nak Makan!

Kekalkan Berat Badan Ideal Kekalkan Berat Badan Ideal | Selalu kita dengar orang makan produk melangsigkan badan, lepas stop, berat badan naik lagi banyak dari berat asal. Adakah tiada cara untuk kurus dengan selamat? Mai sini MV share tips untuk kuruskan badan dan kekalkan berat badan ideal. Bagaimana nak kekalkan berat badan ideal? #1. Kira BMI BMI anda adalah… Read More »

Turunkan Bacaan Tahap Kolesterol ke Paras Normal

Turunkan Bacaan Tahap Kolesterol ke Paras Normal Turunkan Bacaan Tahap Kolesterol ke Paras Normal | Tahukah anda lebih 6 juta rakyat Malaysia mempunyai paras kolesterol yang tinggi?. Adakah anda termasuk salah seorang daripada mereka yang tinggi kolesterol? KOLESTEROL tinggi penyebab sakit jantung dan serangan strok. Banyak kita makan banyak jugalah kadar kolesterol yang tinggi meresap ke… Read More »