Category Archives: Acne

Tiada Lagi Rasa Rendah Diri Akibat MASALAH JERAWAT

Tiada lagi rasa rendah diri akibat MASALAH JERAWAT | Siapa kat sini yang ada masalah kulit muka yang kronik? Sila angkat keyboard..hihi. MV pasti ada yang mengalami masalah macam tajuk entri hari ni kan?, kulit muka penuh jerawat teruk sehingga rasa rendah diri. Masalah jerawat teruk ni takkan selesai selagi hormon tunggang langgang, salah guna produk… Read More »

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT | Kesan yang nyata seandainya kita kurang menekankan tentang detoksifikasi badan kita ialah masalah jerawat yang melampau. Jerawat yang terlalu banyak sehingga melarat ke seluruh badan ialah petanda bahawa badan kita dipenuhi dengan toksin. Lebih memalukan seandainya kita seorang wanita yang mempunyai masalah ini sehingga merasa kurang yakin untuk berdepan… Read More »

DIET Pemakanan Semasa Proses Detoks Parasit

Pemakanan Semasa Proses Detoks Parasit | Semalam MV sentuh pasal detoks parasit dan tanda-tanda badan mempunyai jangkitan parasit. Kenapa la MV ni asyik ulang pasal detoks parasit ni? Ha, sebabnya parasit ni culprit kepada tubuh badan kita. Salah satu cara yang terbaik untuk membantu badan memusnahkan dan menghapuskan parasit yang tidak diingini adalah dengan mengikuti diet pemakanan semasa proses… Read More »

ESP Shaklee Memang Terlajak Laris bulan Mac 2016

ESP Shaklee Memang Terlajak Laris ESP Shaklee Memang Terlajak Laris | Pastinya ramai yang melompat kegembiraan bulan ni sebab promosi ESP Shaklee Memang Terlajak Laris datang lagi. Produk yang sangat HOT DEMAND dan HOT SELLING. ESP Shaklee memang terlajak laris. Sudah la tu terlajak murah dan terlajak jimat pula. Jangan risau, lama lagi expiry date nya. So,… Read More »

Testimoni Akibat Jerawat, Muka Berparut dan Kusam

Akibat Jerawat, Muka Berparut dan Kusam Akibat Jerawat, Muka Berparut dan Kusam | Hari ni MV nak kongsikan kisah pelanggan Puan Oja. Sangat tak best kalau ada resdung dan jerawat ni kan?. Tapi dengan pendekatan yang betul boleh membantu mengurangkan masalah resdung dan jerawat menjadi lebih teruk. Kalau setakat ada sikit-sikit tu biasa lah… MV kongsikan 6… Read More »