January 2017 09
Setiap Hari Pastikan Kita Meluahkan Ucapan Terima Kasih
Posted By : noriza rahman
Comments Off on Setiap Hari Pastikan Kita Meluahkan Ucapan Terima Kasih

Tidak ramai yang ringan mulut mengucapkan “Terima Kasih”. Masih ramai yang bakhil untuk menuturkannya. Seolah olah menyimpan sejongkong emas didalam mulut. Padahal ucapan ini tak sampai seminit pun untuk kita luahkannya. Badan yang letih akan

December 2016 25
Family Inspires Infinite Possibilities Learnings
Posted By : noriza rahman
Comments Off on Family Inspires Infinite Possibilities Learnings

Aku suka buka Youtube tengok iklan Thailand. Ada satu kisah tu memang membuatkan aku menangis juga lah. Kisah seorang anak yang suka makan nanas, mencuba untuk mengupas sendiri buah tu. Setelah berkali kali dicuba tetap

October 2016 19
Khasiat Chia Seed Dalam Diet Harian
Posted By : noriza rahman

Ch-ch-ch-chia! Bila terbaca perkongsian khasiat chia seed dari kak Jue di facebook hari tu, baru teringat yang MV pun ada beli organic chia seed kat tesco. Then, since seminggu ni memang MV mulakan hari dengan minuman dan

October 2016 15
Kelas Sarapan Minda Bersama Blogger Eizil
Posted By : noriza rahman

Hari ni anak-anak bangun dengan gembiranya sebab nak pergi main kat playground shakeli (baca shaklee ye). Diorang tak tahu yang ibunya ni lebih excited sebab nak sarapan minda bersama blogger Eizil. MV pernah jumpa blogger Eizil ni