HUJAN RAHMAT DI PAGI JUMAAT

HUJAN RAHMAT DI PAGI JUMAAT

Sebelum azan subuh pagi tadi, bumi telah memaksa sang awan menangis. Titisan mutiara terus menyirami bumi dengan nyanyiannya yang gemersik sehingga kini. Harmonisasi yang sangat merdu digegendang telinga. Dari Sahal bin Saad katanya, Rasulullah S.A.W. bersabda: “Ada dua macam doa

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

DOA dan RESTU, PRA-SYARAT SEBUAH KEJAYAAN

DOA  dan RESTU, PRA-SYARAT SEBUAH KEJAYAAN

Jika ditanya kepada setiap orang.. “Adakah anda berminat untuk memulakan perniagaan?”. Sudah pastinya ramai yang akan berkata dengan kuat “YA!”.  Jika nak memulakan perniagaan, MV cadangkan anda mula dengan satu (1) produk dahulu. Ya, hanya SATU. Ada MV rungkaikan panjang

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Sentiasa Cukup Walaupun Sedikit. Itulah Rezeki yang Berkat

Sentiasa Cukup Walaupun Sedikit. Itulah Rezeki yang Berkat

Aku nak berkongsi 7 tanda rezeki kita BERKAT. 1. Pernah tak rasa, duit tu tak banyak tapi MENCUKUPI untuk keperluan belanja sebulan dan boleh sampai tahap cukup buat simpanan? Haa, itu tandanya rezeki berkat. 2. Then, lihat pada KELUARGA kita.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

REBUT SYURGA DIDEPAN MATAMU DAN SYURGA HAKIKI AKAN MEMBURUMU.

“Ayah ayah, ibu ibu, tau dak syurga terbesar berada didalam rumah kita?” Terkesima aku mendengar kata kata ustaz ni. (Syurga Allah punyalah susah nak masuk, macam mana pula boleh ada dalam rumah kita. Mana mungkin segampang itu) Ayah ayah ibu

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Ajaibnya Doa Sehingga Mampu mengubah Takdir. Maka Berdoalah!

Ajaibnya Doa Sehingga Mampu mengubah Takdir. Maka Berdoalah!

Aku ni ada penyakit ‘lupa’ tapi jauh sekali jika nak disamakan dengan nyanyuk atau nama glemernya Alzheimer. Kisah awal tahun ni. Aku LUPA TUTUP SUIS IRON Setiap kali aku iron baju, tabiat yang sukar nak dibuang ialah aku lupa nak

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.