Category Archives: Diari MommaVogue

Menang Saguhati Cabutan Bertuah MSMW 2016 Blog Denaihati

Menang Saguhati Cabutan Bertuah | Alhamdulillah, pagi ni bila menjengah ke blog Denaihati ada pengumuman Cabutan Bertuah sempena MSMW 2016. Tak sangka BERTUAH juga MV ni dikalangan 20 orang yang terpilih untuk menang hadiah saguhati. Pengundian dijalankan melalui sistem digital dimana seramai 119 orang telah mendaftar sebagai pengundi denaihati.com sebagai Best Blog of The Year. Pemenang saguhati… Read More »

Jom Menonton Boboiboy The Movie

Jom Menonton Boboiboy The Movie | Wajib TONTON, itu lah perkataan yang MV dapat simpulkan selepas menonton Boboiboy The Movie hari Sabtu (05032016) lepas. MV pergi kat GSC, Alamanda saja sebab dekat dengan rumah. Sebenarnya MV dah lama berjanji nak bawa anak-anak menonton Boboiboy The Movie sebab depa dah tengok teaser kat TV setiap hari. So, wajib tunaikan janji… Read More »

Seronoknya Diraikan Oleh Blogger Deq Noor

Seronoknya Diraikan Oleh Blogger Deq Noor Seronoknya Diraikan Oleh Blogger Deq Noor | Lambatnya nak ‘up’ kan entry ni…hari ni duk fikir cari ilham nak buat entry tak dapat-dapat. So, bila blogwalking tu dapat la idea yang MV nak buat. Sebenarnya cerita ni bulan Januari yang lepas. MV dapat undangan dari blogger Deq Noor. Blogger ni… Read More »

EcoWorld Season’s Flower Show dengan Sentuhan Romantis

EcoWorld Season’s Flower Show EcoWorld Season’s Flower Show | EcoWorld Season’s Flower Show telah berlangsung bermula 13 Feb sehingga 6 Mac ini. Ianya yang dianjurkan oleh EcoWorld Gallery@Eco Majestic, Semenyih. MV juga tidak melepaskan peluang ni memandangkan Semenyih tu tidak la jauh sangat dengan Bangi ni. Masuk pun PERCUMA kan! MV pergi hari Sabtu. Sesampainya di EcoMajestic, memang terkejut… Read More »

Jemputan Makan Malam Bersama Team Denaihati

Jemputan Makan Malam Bersama Team Denaihati Jemputan Makan Malam Bersama Team Denaihati | Alhamdulillah, rezeki manusia ni siapa yang tahu kan?. Patut la ada peribahasa “Untung sabut timbul, untung batu tenggelam”, “Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu”. Terkejut bila dapat mesej dari abam Kid Shakiddo.com semalam jemputan makan malam bersama team Denaihati… Read More »