Percutian Impian dengan Menaiki Western Mediterranean Cruise

Percutian Impian dengan Menaiki Western Mediterranean Cruise

Setiap insan mesti ada menyimpan hasrat bercuti ke destinasi percutian ke luar negara. Bila selalu melihat rakan-rakan ‘upload’ gambar-gambar menarik ketika melancong, kita seakan-akan cemburu dengan percutian mereka. Mungkin wang kita masih belum cukup untuk merealisasikan hasrat kita untuk memenuhi impian

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Aduh! Sakitnya Kepala Sampai Rasa Nak Ketuk dengan Hammer

Aduh! Sakitnya Kepala Sampai Rasa Nak Ketuk dengan Hammer

Aduh! Sakitnya kepala. Dulu MV kerap sangat kena sakit kepala. Kemuncaknya bila bangun pagi rasa macam nak pecah je kepala ni. Sampai rasa nak ambil hammer dan ketuk kepala ni bagi hilang rasa sakit. Dahsyat kan? “You ni kena migrain.”

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Ketumbit di Mata Sebab Suka Mengintai Orang Mandi? Mitos ke Fakta!

Ketumbit di Mata Sebab Suka Mengintai Orang Mandi? Mitos ke Fakta!

Ketika kecil dulu, kalau MV ada ketumbit dimata pasti menjadi bahan usikan sekeluarga yang mengaitkan dengan mengintai orang mandi. Kalau ketumbit itu kecil tak apalah sebab tak ramai yang perasan, tapi kalau dah ada benjolan besar mesti lah malu diusik macam tu. Radang Punca Ketumbit

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.