Category Archives: Diari MommaVogue

Jom Menonton Boboiboy The Movie

Jom Menonton Boboiboy The Movie | Wajib TONTON, itu lah perkataan yang MV dapat simpulkan selepas menonton Boboiboy The Movie hari Sabtu (05032016) lepas. MV pergi kat GSC, Alamanda saja sebab dekat dengan rumah. Sebenarnya MV dah lama berjanji nak bawa anak-anak menonton Boboiboy The Movie sebab depa dah tengok teaser kat TV setiap hari. So, wajib tunaikan janji… Read More »

Seronoknya Diraikan Oleh Blogger Deq Noor

Seronoknya Diraikan Oleh Blogger Deq Noor Seronoknya Diraikan Oleh Blogger Deq Noor | Lambatnya nak ‘up’ kan entry ni…hari ni duk fikir cari ilham nak buat entry tak dapat-dapat. So, bila blogwalking tu dapat la idea yang MV nak buat. Sebenarnya cerita ni bulan Januari yang lepas. MV dapat undangan dari blogger Deq Noor. Blogger ni… Read More »

EcoWorld Season’s Flower Show dengan Sentuhan Romantis

EcoWorld Season’s Flower Show EcoWorld Season’s Flower Show | EcoWorld Season’s Flower Show telah berlangsung bermula 13 Feb sehingga 6 Mac ini. Ianya yang dianjurkan oleh EcoWorld Gallery@Eco Majestic, Semenyih. MV juga tidak melepaskan peluang ni memandangkan Semenyih tu tidak la jauh sangat dengan Bangi ni. Masuk pun PERCUMA kan! MV pergi hari Sabtu. Sesampainya di EcoMajestic, memang terkejut… Read More »

Jemputan Makan Malam Bersama Team Denaihati

Jemputan Makan Malam Bersama Team Denaihati Jemputan Makan Malam Bersama Team Denaihati | Alhamdulillah, rezeki manusia ni siapa yang tahu kan?. Patut la ada peribahasa “Untung sabut timbul, untung batu tenggelam”, “Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu”. Terkejut bila dapat mesej dari abam Kid Shakiddo.com semalam jemputan makan malam bersama team Denaihati… Read More »

SUUNTO Ambit Multisport GPS Watch Jam Heart Rate Monitor

SUUNTO Ambit Multisport GPS Watch SUUNTO Ambit Multisport GPS Watch | Jam “Heart Rate Monitor” amat diperlukan untuk orang yang aktif bersukan bagi mengira heart rate semasa melakukan aktiviti sukan atau senaman. Sebelum ni tak pernah dengar pun jam yang boleh kesan kadar jantung dan boleh kira kalori semasa kita bersenam. Tapi bila suami MV agak aktif bersenam untuk menurunkan… Read More »