Category Archives: Diari MommaVogue

Nutriwhite Transform Kulit Wajah Bertambah Cantik

Nutriwhite Transform Kulit | Teringat zaman paleolitik dulu pantang betul MV tengok kulit muka kawan-kawan cantik mulalah jadi inspektor conan tanya itu ini. Kau pakai apa eh muka putih melepak, kulit licin bersih bak puteri salju? padahal kita baru jumpa minggu lepas, kulit kau kusam masai macam aku jugak 😱 Tapi disebabkan sifat gelojoh nak CEPAT flawless,… Read More »

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat | Dush Dush Dush to JERAWAT!👊👊👊 Runsing kan korang bila jerawat buat persinggahan kat muka? Tambah lagi bila jerawat merah bernanah tersembul naik belum kira jerawat yang besar gedabak lagi tu. Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat Naik Tak lengkap rasanya kalau MV tak sental muka dengan Gentle Action Makeup Remover  yang ohsemmm ni… Read More »

Cara Mudah Nak Tukar Akaun Instagram Personal kepada Bisnes

2 hari yang lepas MV menukar akaun instagram personal kepada bisnes. Kekononnya nak asingkan akaun sebab SENANG dan MUDAH untuk potential customer menghubungi MV. Instagram ni dah jadi medium bisnes untuk anak muda Gen Y kan, so nak tak nak kena follow diorang juga supaya Gen X macam MV ni tak ketinggalan zaman. Step untuk Tukar Akaun Instagram… Read More »

5 Sebab Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips

Kenapa Surirumah Perlukan Iron Philips | Ramai yang berkongsi status pasal “Persatuan Suami Mithali Malaysia” yang mengatakan hadiah terbaik tahun ini (2016) buat para isteri adalah Periuk Noxxa atau Iron Philips kat media sosial kan? Memang dah jadi trend perbualan hangat para isteri sekarang. Kalau buka facebook, whatsapps, instagram ke apa semuanya dah masukkan iron philips ni dalam wishlist tau.… Read More »