Jom Memeriahkan Karnival Upin dan Ipin Luar Biasa di MAEPS Serdang sempena Cuti Sekolah

Jom Memeriahkan Karnival Upin dan Ipin Luar Biasa di MAEPS Serdang sempena Cuti Sekolah

Hari ni MV ada satu berita gembira untuk dikongsi dengan parents semua sempena cuti sekolah yang dah bermula. Siapa kat sini anak-anaknya memang minat dengan watak animasi nombor satu negara iaitu Upin dan Ipin? Yang pasti mesti ramai kan dan

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

30th Weeks and Braxton Hicks.

30th Weeks and Braxton Hicks.

Alhamdulillah, hari ni my baby bump dah masuk 30th weeks. Tapi kerap mengeras. Masa first and second baby dulu tak rasa macam ni. Kali ni macam terlampau awal pula. Adakah sebab baby boy? MV pun tak pasti sebab tak tahu

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Percuma Ujian Pap Smear ! Sila Sebarkan Kepada Insan Tersayang!

Percuma Ujian Pap Smear ! Sila Sebarkan Kepada Insan Tersayang!

“Alamak, doktor suruh aku buat ujian pap smear minggu depan. Baru lepas bersalin dah nak kena buat ujian pap smear lepas bersalin ke? Dengar-dengar macam ngeri pula. Malu pun ada juga. Sakit tak agaknya ya?” Anda pernah dengar atau baca

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

CARTA Pergerakan Bayi dalam Kandungan 27 Minggu

CARTA Pergerakan Bayi dalam Kandungan 27 Minggu

Last entry MV nak cerita pasal pergerakan baby kan? So, today nak cerita serba sikit pasal ni. Saat mengandung yang paling indah apabila ibu dapat merasa pergerakan bayi dalam kandungan kali pertama. Terasa satu perhubungan sedang terjalin, kan? Bayi dalam

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Suntikan Kancing Gigi  Anti Tetanus Toxoid masa 25 Minggu

Suntikan Kancing Gigi  Anti Tetanus Toxoid masa 25 Minggu

24 Oktober yang lepas MV ke Klinik Kesihatan Nilai untuk checkup rutin kehamilan biasa. Alhamdullilah BP ok..test urine pun cantik..berat naik dengan jayanya 1.5kg dari 2 minggu lepas, tapi still tolerable lah untuk ibu hamil macam MV ni. Sembang punya

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.