Category Archives: Diari MommaVogue

Jeng Jeng Jeng! Filem Terbaru Upin dan Ipin

Hasrat nak bawa anak-anak menonton Upin Ipin Jeng Jeng Jeng tercapai juga bila pihak Denaihati sudi memberikan 4 tiket movie treat. Kami menonton di GSC, IOI Mall Putrajaya pada hari Rabu, 23 November 2016. Sampai seawal pukul 7:30 malam, kami terus mendaftar dulu untuk dapatkan tiket serta door gift. Door gift tu anak-anak la yang paling… Read More »

Khasiat Chia Seed Dalam Diet Harian

Ch-ch-ch-chia! Bila terbaca perkongsian khasiat chia seed dari kak Jue di facebook hari tu, baru teringat yang MV pun ada beli organic chia seed kat tesco. Then, since seminggu ni memang MV mulakan hari dengan minuman dan sarapan yang sihat dengan chia seed. Chia seed telah menjadi salah satu superfoods yang paling popular dalam komuniti masyarakat Malaysia sekarang. Bila… Read More »

Nutriwhite Transform Kulit Wajah Bertambah Cantik

Nutriwhite Transform Kulit | Teringat zaman paleolitik dulu pantang betul MV tengok kulit muka kawan-kawan cantik mulalah jadi inspektor conan tanya itu ini. Kau pakai apa eh muka putih melepak, kulit licin bersih bak puteri salju? padahal kita baru jumpa minggu lepas, kulit kau kusam masai macam aku jugak 😱 Tapi disebabkan sifat gelojoh nak CEPAT flawless,… Read More »

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat | Dush Dush Dush to JERAWAT!👊👊👊 Runsing kan korang bila jerawat buat persinggahan kat muka? Tambah lagi bila jerawat merah bernanah tersembul naik belum kira jerawat yang besar gedabak lagi tu. Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat Naik Tak lengkap rasanya kalau MV tak sental muka dengan Gentle Action Makeup Remover  yang ohsemmm ni… Read More »