Kenapa Perlu dipasang Branula? ‘Semakin kecil saiz branula, semakin besar jarumnya’.

Kenapa Perlu dipasang Branula? ‘Semakin kecil saiz branula, semakin besar jarumnya’.

Apakah itu branula? Branula atau dikenal sebagai cannula adalah jarum yang biasa digunakan oleh doktor dan nurse yang dicucuk ke dalam urat pembuluh darah untuk memudahkan proses memasukkan ubat ke pesakit setelah selesai dipasang. Kebanyakan pesakit akan dipakaikan branula ini

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Cetaphil Baby untuk Anak yang Sering Menggaru Gatal-gatal

Cetaphil Baby untuk Anak yang Sering Menggaru Gatal-gatal

Pernah dengar tak Produk Cetaphil ? MV yakin ada juga antara parents yang pernah dengar dengan produk ni dan ada juga antara mommy dan daddy yang sudah pun mencuba guna produk Cetaphil ni kan? Kenapa Memilih Cetaphil? Salah satunya Cetaphil

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Khasiat dan Kelebihan Extra Virgin Coconut Oil

Khasiat dan Kelebihan Extra Virgin Coconut Oil

Sebenarnya nak cerita yang MV baru je beli produk Virgin Coconut Oil (VCO) keluaran Country Farm Organics ini. Sebotol 1 liter berharga RM68.80 sahaja dengan percuma 100ml. Mujur sempat untuk dapatkan sebelum akhir bulan ini. Buat yang baharu kenal dan

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Pelepasan Cukai hingga RM1,000 untuk Membeli Peralatan Penyusuan. Wow! Mungkin ada Ibu yang Belum Tahu

Pelepasan Cukai hingga RM1,000 untuk Membeli Peralatan Penyusuan. Wow! Mungkin ada Ibu yang Belum Tahu

Tahun lepas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengumumkan pelepasan cukai untuk membeli peralatan penyusuan diberikan setiap 2 tahun sekali, mulai tahun taksiran 2017 ketika pembentangan Bajet 2017 di Dewan Rakyat. Langkah ni bagus sebagai sokongan kepada wanita berkerjaya

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Kesihatan dan Diet Pemakanan untuk Ibu Menyusu

Kesihatan dan Diet Pemakanan untuk Ibu Menyusu

Sebagai ibu menyusu, anda tidak boleh memikirkan diri sendiri. Bila bab makan dan kesihatan secara keseluruhan, anda perlu memikirkan anak kecil yang mendapat semua nutrien mereka daripada anda. Ini bermakna anda perlu mendapatkan jenis makanan yang betul dalam diet anda

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.