Betul Ke Harga Vivix Mahal?

Memang itu lah yang selalu MV dengar. In fact dulu MV sendiri pun rasa macam tu. Dah la saiz botol dia 150ml. Harga sebotol sahaja mencecah RM500.

So ramai lah yang tanya nak survey harga. Ramai yang dah tanya lepas tu senyap terus tak tanya lagi dah.

Eh bukan tak da orang beli, ramai juga yang beli. Bila dah habis siap order lagi dan lagi! Agaknya yang beli ni orang kaya taraf macam Dato Vida dan Dato Aliff Syukri je kot?

Sebenarnya yang beli ni bukanlah golongan orang yang kaya TAPI sebenarnya pengamal Vivix ni terdiri daripada pelbagai golongan dan latar belakang yang mempunyai pelbagai masalah kesihatan.

Mereka ada sebab sehingga sanggup berhabis duit nak beli Vivix ni walaupun harganya buat orang fikir 10 kali sebelum beli.

Tapi, mahal Vivix setanding dengan kualitinya.

Kualiti Vivix terletak pada ramuan yang terdapat didalamnya. 4 ramuan utama Vivix iaitu anggur muscadine, polygonum cuspidatum, purple carrot dan European elderberry mempunyai banyak manfaat dan khasiat untuk tubuh badan.

Harga VIVIX Mahal, Pelik Tapi Ramai Pula yang Repeat Order

Tengok aje lah diorang ni bila memborong vivix, macam MURAH jer.

VIVIX adalah produk Shaklee yang paling mahal. Tapi peliknya, yang paling mahal ni lah ramai orang repeat order setiap bulan. Malah ada yang 2 botol sebulan.

Keajaiban apakah yang sedang berlaku? Ada apa dengan harga VIVIX yang mahal tu? Kenapa masih ada yang beli walaupun mahal? Gila akal ke apa?

Cara Beli VIVIX murah dan yang paling penting adalah TULEN.

Niat MV sebenarnya adalah untuk membantu pengguna supaya tidak mudah terpengaruh dan tertipu dengan membeli produk tamat tempoh ataupun tiruan oleh penjual yang tidak bertanggungjawab.

Sebenarnya, semenjak kebelakangan ini ramai yang tanya kenapa vivix shaklee di jual lebih murah dalam website E-commerce

Ini Jawapan MV.

Apa jaminan vivix yang di jual di E-commerce tu tulen?

Betul ke vivix tu masih “valid” lagi tarikh luputnya?

Habis tu Macammana Cara Nak Beli VIVIX Murah dan “Ori”?

Mudah je, caranya anda beli terus dari Shaklee. Ya betul, anda boleh beli terus dari shaklee dan hantar terus ke alamat yang anda tetapkan. Best kan?

Sama je, kalau anda beli dari E-commerce tu pun anda perlu beli online kan? Cuma bezanya kalau anda beli terus dari Shaklee anda tak perlu risau tentang keaslian produk tersebut. So, tak payah takut anda beli tu vivix shaklee tiruan atau pun tak.

Tapi sebelum anda boleh membuat belian dari shaklee, anda perlu mendaftar sebagai ahli shaklee dahulu. Lepas je jadi ahli anda boleh beli terus daripada shaklee dengan harga ahli.

Beli TWIN PACK

Bila dah beli yang twin pack ni, ada 3 kelebihan menyusul

  1. Free keahlian Shaklee (patutnya kena bayar RM69)
  2. Free kos penghantaran (sepatutnya kena bayar RM10)
  3. Cash back RM36 (dapat pulangan wang)

Haaa..MURAH dan POKET JIMAT tu!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

“Apa MAHAL Sangat ni”, tak Dapat Harga MURAH ke”?

3 thoughts on ““Apa MAHAL Sangat ni”, tak Dapat Harga MURAH ke”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.