Dah masuk bulan Mei dah kita ni. Maknanya kita ni dah menghampiri setengah tahun 2017. Cepatnya masa berlalu.

Apa Promosi Shaklee untuk Bulan Mei ni?

Ok sempena bulan Mei ini Shaklee ada menyediakan banyak tawaran PWP yang menarik untuk pengedarnya.

A) PWP The Shaklee Ferrano Personal Blender Separuh Harga

Buat julung kalinya Shaklee perkenalkan ‘The Shaklee Ferrano Personal Blender’.

Dipakejkan dengan item :

  • 2 tumbler; 300ml dan 600ml
  • sarung penebat haba
  • Tahan lasak dan boleh guna kisar kiub ais. Sedap buat smoothies, kan?

Kalau anda nak memiliki blender personal ni dan jadikan koleksi peribadi, sila buat pelaburan RM69 untuk mendaftar ahli dan buat pembelian sebanyak 250uv. Kat luar ada jual blender ni tapi mahal dan takda logo shaklee. Itu yang eksklusifnya.

Serius best, sebab promosi ni sampai 31 Mei sahaja tau.

B) Pendaftaran Ahli Baru dan Minima Pembelian 100uv dalam Satu Resit : PWP Lunchbox Rubbermaid.

pwp-ahli-baru-shaklee-mei-2017

Sekiranya anda berminat membuat koleksi bekas container, anda boleh pilih lunch box kat atas tu. Lunch box ni hanya untuk mereka yang mendaftar keahlian bulan ni. Hadir dengan 3 pilihan dan ia juga sesuai untuk mengisi menu tengahari yang sihat.

Pengedar Shaklee yang lama menangis je lah nengok, sebabnya tak layak nak membeli.

Setiap set pula berlainan dan ditawarkan sepanjang setiap 10 hari dalam bulan Mei ni.

C) PWP Salad-To-Go Container dengan pembelian Set Detoks Shaklee

Semuanya bersempena menjelang umat Islam berpuasa kerana itu amat digalakkan untuk kita mula berdetoks dari saat ini. Supaya badan kita lebih ringan dan bertenaga untuk solat sepertiga malam nanti.

salad-to-go-container-shaklee

Set detoks shaklee ini mengandungi Vivix, Herb-lax, Alfalfa Complex, DTX Complex dan peppermint Ginger. Setiap pembelian set ini melayakkan anda mendapatkan bekas Salad-To-Go pada harga RM19.93 (harga asalnya RM39.90).

Untuk belian set detoks ini anda akan peroleh cash back daripada Shaklee apabila anda membuat pembelian tambahan supplemen lain dan ini akan melayakkan anda memperoleh KEAHLIAN PERCUMA.

Semuanya ada 4 warna yang cantik. Anda boleh pilih nak:

  1. ungu
  2. hijau
  3. biru
  4. pink

Container ni best sebab ia dari jenama Sistema, selamat untuk disimpan dibahagian sejuk beku, dipanaskan dalam microwave dan tahan lasak untuk cucian kerap.

Wah, semuanya BEST!. Semua ni akan menjadi milik anda sekiranya mendaftar keahlian dengan Shaklee. Tak mahal pun nak mendaftar. Cuma RM69 dan tak perlu buat pinjaman kalau nak berbisnes Shaklee.

Jom daftar SHAKLEE!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Bulan Mei Datang Lagi dengan Promosi Shaklee yang Hebat!

5 thoughts on “Bulan Mei Datang Lagi dengan Promosi Shaklee yang Hebat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.