Tips Buat Pesanan Produk Shaklee Secara Terus Melalui Sistem Atas Talian

MV nak berkongsi TIPS di mana anda sebenarnya boleh beli semua produk shaklee sendiri tanpa perlu bersusah payah hubungi pengedar shaklee pun.

Anda hanya perlu buat pilihan mengikut kategori yang MV kongsikan dibawah ini.

“Healthy Nutrition”

“Healthy Weight”

“Healthy Beauty”

“Healthy Home”

Kelebihan Buat Pesanan Produk Shaklee Secara Terus Melalui Sistem Atas Talian

  1. Order anda akan diuruskan 100% oleh Shaklee HQ tanpa perlu melalui Pengedar atau Agent Shaklee.
  2. Anda mendapat kadar rata pos iaitu hanya RM11 sahaja (Semenanjung) dan RM21 (Sabah/Sarawak) tidak berapa berat pun produk Shaklee yang anda beli.
  3. Urusniaga anda 100% dijamin oleh Shaklee Malaysia
  4. Jaminan produk sampai kepada anda dengan selamat.
  5. Jaminan stok fresh dan terkini dari Shaklee

Langkah #1.

Hanya klik laman sesawang www.shaklee2u.com.my, anda akan di bawa terus ke laman produk.

buat-pesanan-produk-shaklee-secara-terus-melalui-sistem-atas-talian

Langkah #2

buat-pesanan-produk-shaklee-secara-terus-melalui-sistem-atas-talian

Anda boleh shopping dengan riang dan gembiranya dengan hanya klik dimana produk shaklee yang anda perlukan.

Jika sudah selesai berlari-lari anak membeli belah di official website shaklee itu, anda click ‘Checkout’ kat bahagian bawah sekali tu. hehe

Langkah #3

buat-pesanan-produk-shaklee-secara-terus-melalui-sistem-atas-talian

Anda perlu isi maklumat lengkap untuk barang di hantarkan kepada anda terus dari gudang Shaklee ke rumah anda.

Di bahagian alamat bil tu sila letak alamat tempat tinggal anda.

kat bahagian alamat penghantaran tu sila letak alamat tempat anda nak barang anda di poskan. Jika ianya sama seperti alamat tempat tinggal anda, sila click ‘same address’

Selepas selesai mengisi segala maklumat dengan lengkap, klik ‘Continue’

Langkah #4

buat-pesanan-produk-shaklee-secara-terus-melalui-sistem-atas-talian

Sila sahkan barang yang anda nak beli dan periksa samada kuantiti dan produk yang dibeli adalah betul. Jika semuanya betul dan anda berpuas hati sila klik ‘Proceed for Payment’

STEP #5

buat-pesanan-produk-shaklee-secara-terus-melalui-sistem-atas-talian

Seterusnya, langkah ini paling penting.

Your Payment Method yang boleh di gunakan adalah dengan menggunakan kad debit atau kad kredit sahaja.

Selepas sahkan maklumat pembayaran, sila tekan ‘Confirm Payment’ dan  masukkan TAC code dan tekan submit.

buat-pesanan-produk-shaklee-secara-terus-melalui-sistem-atas-talian

Then, siap. Alhamdulillah.

Mudah kan? Sekiranya anda rasa segan atau malu untuk hubungi MV, sila KLIK sahaja DI SINI untuk membuat pembelian 😉

Tetapi, sekiranya anda memerlukan bantuan MV, sila hantarkan pesanan secara whatsapp ke +60122050258.