Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

By | May 28, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook0

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT | Kesan yang nyata seandainya kita kurang menekankan tentang detoksifikasi badan kita ialah masalah jerawat yang melampau.

Jerawat yang terlalu banyak sehingga melarat ke seluruh badan ialah petanda bahawa badan kita dipenuhi dengan toksin. Lebih memalukan seandainya kita seorang wanita yang mempunyai masalah ini sehingga merasa kurang yakin untuk berdepan dengan orang ramai.

Jika kita mengambil supplemen untuk tujuan lain seperti mencantikkan kulit atau menurunkan berat badan namun ia tidak menampakkan hasil yang jelas selepas beberapa ketika, ia mungkin salah satu petanda bahawa kita perlu melakukan proses detoks.

Toksin yang banyak di dalam badan sebenarnya menghalang badan kita daripada menyerap vitamin dan mineral daripada supplemen yang kita ambil secara optimum.

Proses detoksifikasi ni memakan masa untuk mencuci bahagian dalaman kita khusunya hati dan usus. Jadi, jangan terlalu teruja untuk mencuba mana-mana produk kecantikan yang menawarkan hasil dalam masa singkat untuk mendapatkan kulit cantik licin bak pauh dilayag kalau kita tidak faham konsep detoks ni.

MV berkongsi kegembiraan Pn. Asmida Fazeli yang telah bebas dari masalah jerawatnya dan kesan sepanjang proses detoks yang dilakukannya

Saya memang bukan jenis suka mengunakan produk kecantikan atau krim-krim yang banyak dijual dipasaran sebab saya takot kulit muka semakin teruk. Saya cuma menggunakan pencuci sabun susu kambing untuk membersihkan muka dan compact powder jer bila kuar rumah.
.
Saya terjebak dengan vitamin Shaklee nie kerana saya selalu google tentang jerawat, banyak mengatakan sekiranya jerawat banyak ni badan kita banyak toksin dan perlu detoks. Detoks ada banyak jenis jadi saya memilih untuk detoks dengan vitamin sebab berbentuk tablets dan mudah untuk ditelan, jadi saya memilih vitamin shaklee untuk buang toksin dalam badan.

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

Sejak dari itu saya mengambil vitamin ALFALFA, VIVIX, VITAMIN C, GLA COMPLEX, GARLIC COMPLEX secara konsistent, bersama 3 liter air putih. Saya mengambil 10 biji Alfalfa, 6 biji Vitamin C, 2 biji GLA Complex dan 1 sudu tea Vivix dalam sehari.
.
Selepas 2 minggu pengambilan ia memang memberi kesan yang menakjubkan, jerawat berkurangan dan paling best dapat bonus lain iaitu badan semakin bertenaga, ringan tidak merasa letih dan paling best period teratur serta keputihan tiada.
.
Saya amat berpuas hati dengan kesan pengambilan vitamin dari Shaklee. Sehingga sekarang saya masih mengamalkan vitamin Shaklee untuk kesihatan yang berpanjangan. Vitamin ni bila sakit pun boleh diambil. Vitamin ni bukan ubat, ubat kita makan apabila sudah atau semasa sakit, tetapi vitamin perlu dan lebih baik diambil sebelum jatuh sakit.
.
Walaupun saya tiada sakit yang terok tapi saya perlu pelihara
kesihatan sebagai pencegahan supaya tidak sakit, Sebab bila dah sakit kita terpaksa bergantung dengan ubat. Bagi saya melabur untuk vitamin adalah lebih baik dari terpaksa melabur untuk menanggung kos hospital dan ubatan.

Haaa… sangat mengujakan kan? Sebab dah dijamin berkesan 100% ke atas beliau.

Jom Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT dengan Suplemen Shaklee!

Set Detoks Shaklee dapat membantu mengeluarkan toksin dan bahan buangan dari dalam badan kita; sekaligus menjadikan kita lebih sihat. Set Detoks Shaklee mengandungi:

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

Anda pun ada masalah jerawat yang teruk? Nak selesaikan masalah jerawat anda dengan proses detoks? Jom mulakan sekarang!

esell-shaklee-logo-500x351

3 thoughts on “Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

  1. rahimah majid

    Dulu kalau kawan kawan tegur muka saya ada jerawat saya masih ok lagi. Tapi kalau abang saya sendiri tegur saya kelam kabut pergi specialist. Lelaki kalau tegur maknanya muka saya memang teruk sebab memang serius masa tu. Kalau ada ubat macam ni boleh cuba ganti dengan ubat doktor pula.

Comments are closed.