Berpantang Secara MODEN

Berpantang Secara Moden

Berpantang secara modenSecara moden dekat sini bukan lah ala-ala cowboy berlenggang sana-sini. Makan tetap jaga, badan tetap jaga. Berpantang cara moden dengan ambil supplimen Shaklee 100% dan tak ambil jamu langsung.

Kenapa MV pilih Set Berpantang Shaklee?

Sebab MV yakin dengan kualiti yang terjamin, HALAL & selamat diambil seawal baru bersalin. Paling penting tak berbau dan tak pahit.

Set Berpantang Shaklee ni dari basic sampailah yang fullset sekali dengan penyusuan dan ianya sesuai diambil oleh mereka yang bersalin ceasar atau normal.

KANDUNGAN SET BERPANTANG SHAKLEE

Berpantang Secara MODEN

Vita-Lea® Iron Formula : Multivitamin dan multimineral lengkap yang diperlukan oleh badan tetapi sukar diperolehi sewaktu berpantang kerana kebanyakan makanan perlu dielakkan.

B-Complex : sebagai penenang (anti-stress), elak kemurungan (meroyan) & menstabilkan hormon.

Vitamin C : penting untuk pembentukan kolagen, mempercepatkan penyembuhan luka, memperbaiki tisu sel yang rosak akibat bersalin serta meningkatkan system imunisasi.

Zinc Complex : membantu mempercepatkan proses baik pulih luka, terutama luka dalaman (rahim). Selain itu, turut mengurangkan masalah rambut gugur.

Suplemen lain yang boleh diambil ialah:

Energizing Soy Protein Isolate Powder (ESP) : Antara komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan.

Ostematrix: Komposisi mineral yang tinggi dalam susu ibu ialah kalsium. Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf. Bagi ibu yang mengandung atau menyusu, pengambilan kalsium tidak boleh dipandang remeh.

Lecithin: Juga mengatasi masalah bengkak susu disamping membantu menguruskan badan kerana bertindak sebagai pemecah lemak.

Alfalfa : Untuk detoks dan penggalak susu

Berpantang Secara MODEN kini menjadi pilihan Ibu Muda Zaman Sekarang!

Jadi pada mereka yang nak berpantang secara moden macam MV boleh dapatkan set ini mengikut budget anda ye. UNIK kerana gabungan vitamin yang ada dalam set berpantang Shaklee ini membuatkan ibu lebih cergas, lebih bertenaga, lebih anggun dan cantik.  😉

#1. Puan Vivian “..saya ambil vit b, vit c, alfalfa, zinc dan vitaleaseminggu lebih luka episio dah sembuh dah boleh duduk bersila..”

Berpantang Secara MODEN

#2. Puan Su Annajah “..Memang banyak beza berpantang yg ke3 ni dgn abang2nya dulu. Hari ke 20++ dah rasa segar bugar, langsung takde demam..”

Berpantang Secara MODEN

#3. Puan Hifzan “..Bertenaga (Vitalea, SR vita C & esp), 3 hari luka dah kering & rambut tak gugur (zinc complex), tak stress walau pantang sendiri (B-complex), susu badan meriah (alfalfa), tak lenguh, sembelit (ostematrix)…”

Berpantang Secara MODEN

#4. Puan Anie “..alhamdulilah dah sembuh, rahim pn kecut cepat bbanding fist bby..”

Berpantang Secara MODEN

#5. Puan Wanie “..Saya amik vitalea, vit c, zinc, ostematrix, ESP, peformance drink n lecithin..berpantang kali ni lebih mudah dari 2 anak yg sebelum ni..”Berpantang Secara MODEN

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

8 Comments

Comments are closed.