Ada Apa dengan sebotol Vivix?

Pernah beberapa kali, malah boleh dikatakan agak kerap juga MV diterpa dengan soalan begini.

Jenuh nak mencari harga seulas muscadine grape yang menjadi bahan utama dalam vivix ni. Anggur, mana ada jual seulas-seulas kan. Paling tidak segugus atau sekilogram. Khabarnya sekilo mencecah ribuan ringgit.

Entah berapa kilo agaknya anggur yang terlibat dalam proses nak menghasilkan sebotol vivix tu. Bukan anggur biasa-biasa yang boleh beli di pasaraya atau pasar tani ye.

Anggur muskat atau muscadine grape ni saiznya menyamai sebiji bola golf dan oleh itu ia digelar sebagai super grape. Jadi, tak hairanlah bila vivix ni pekat, likat dan tak akan beku bila disimpan di bahagian freezer. Pure. Asli.

Kenapa Perlu Pilih Twin Pack Vivix (2 botol Vivix) adalah lebih berbaloi dan menguntungkan.

Keahlian Percuma

Yang PERTAMA, apabila kita beli 2 botol Vivix secara automatik kita akan dapat keahlian seumur hidup secara PERCUMA. Haa.. siapa tak suka benda percuma kan? Keahlian Shaklee adalah berharga RM68.90 tau! Tapi disebabkan anda beli 2 botol Vivix, maka dah tak perlu lagi nak bayar yuran keahlian tu.

Penjimatan Sehingga RM155

Yang KEDUA, sudahlah dapat jimat RM68.90 (yuran keahlian) JIMAT RM155 sebab dapat beli Vivix dengan harga ahli! Memang berbaloi-baloi sangat kan?

Penghantaran PERCUMA

Yang KETIGA, tiada kos penghantaran untuk pembelian Vivix! Jimat lagi RM10 kan? Banyaknya dapat jimat bila beli Twin Pack Vivix ni.

Bonus Tunai

Yang KEEMPAT pun sangat best. Keahlian percuma, jimat lagi ratusan ringgit. Lepas tu Shaklee bagi pula bonus TUNAI pada 15 haribulan seterusnya. Contohnya, jika Vivix Twin Pack dibeli pada bulan November, maka 15hb Disember, anda akan dapat bonus RM36.10 dalam akaun.

Dapat Keistimewaan Sebagai Ahli

Yang KELIMA, disebabkan anda dah automatik menjadi ahli maka ada banyak keistimewaan yang Shaklee sediakan untuk anda rebut. Ruang dan peluang untuk menjadi lebih sihat, lebih cergas dan menjalani kehidupan yang lebih baik. Paling utama, dapat borong produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Senang kan? Tak perlu buang masa survey harga sana sini.

Nak tahu tak? Vivix Shaklee 13 kali ganda lebih hebat dari resveratrol. Ha, apa tunggu lagi tu? Jom pakat try Vivix!

Jadi, those yang nak grab BEST PRICE Vivix please WhatsApp MV —> simply click this link 0122050258 untuk direct order atau sebarang pertanyaan. Nak order sendiri pun boleh tak ada masalah, please proceed to the icon e-sell below.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Beli 2 Botol Vivix dan Nikmati Penjimatan Wang Poket!

One thought on “Beli 2 Botol Vivix dan Nikmati Penjimatan Wang Poket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.