16
- November
2017
Posted By : noriza rahman
Banyaknya Jimat! Diskaun 20% GLA COMPLEX dan Vita-E Complex

Kali ni tema promosi Shaklee adalah ‘IT’S FAMILY TIME’.

BELI mana-mana kombinasi 5 suplemen di bawah ini: (minimum 100UV dalam satu resit)

  • ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder = RM171 (tahan 2 bulan).
  • Vita-Lea® Iron Formula = RM 100 (tahan 4 bulan).
  • B-Complex = RM 59 (4 bulan).
  • OmegaGuardTM = RM 145 (1 bulan).
  • Sustained Release Vita-C PlusTM = RM 104 (tahan 6 bulan).

Dan DAPATKAN salah satu Vita-E Complex™ atau GLA Complex dengan DISKAUN 20%!

RM132.50 – Item Code: PW0071 PWP Vita-E Complex™

RM77.38 – Item Code: PW0070 PWP GLA Complex

Jimat sangat kan? Aduh. Rugi sangat kalau tak grab peluang dapatkan dua vitamin ni dengan harga promosi ni. Paling lama vitamin ni tahan sampai 6 bulan.

Memang rugi sangat kalau lepaskan PROMOSI NOVEMBER 2017 SHAKLEE ni.

Vita-E Complex

Terkenal sebagai “vitamin seks”. Menggalakkan pembentukan sel-sel baru (termasuk RNA & DNA). Juga berkhasiat untuk meningkatkan kelelakian dan menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki.

GLA Complex

Sangat baik diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur atau sakit sebelum haid (PMS). GLA (Gamma Linolenic Acid) ini dapat bantu wanita menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai “Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)“. Mukus ini berfungsi untuk melindungi dan memudahkan sperma berenang ke ovum dengan lancarnya. Ia juga menyediakan medium yang subur untuk beberapa jangkamasa yang agak lama iaitu 4-5 hari yang sekaligus memberi peluang untuk si isteri mengandung walaupun seks dilakukan selepas waktu subur.

Baca “Manfaat GLA dari Minyak Biji Borage”

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda.

Pertanyaan dan pesanan, boleh hubungi MV >>>>> 0122050258

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.