Tinggal lebih kurang 24 hari untuk semua pengedar Shaklee berkumpul di Shaklee Convention 2017.

Seperti tahun sebelumnya, Shaklee convention kali ini bakal diadakan di Sunway Resort Hotel pula. Tentunya semua pengedar Shaklee ingin tahu apakah kejutan yang akan diberikan oleh pihak syarikat kepada semua pengedar dan ahlinya.

Ada Apa di Shaklee Convention 2017?

Anda akan berpeluang mendaengar kisah inspirasi leader Shaklee dari  Masters Siti Nurazlina Noh dan Tuan Zainul Anuar. Mereka ialah pengasas iReach Group.

Kemeriahan Shaklee National Conference

Pelbagai lagi acara menarik yang bakal dipertontonka kepada semua yang hadir.

Member Kit yang Lebih Menarik dan Lebih Informatif di lancarkan di Shaklee Convention 2017

shaklee-convention-2017

Tahun 2015, Shaklee telah melancarkan aplikasi online yang memudahkan pengedar dan ahlinya mendapat informasi. Tahun 2017 pula, Shaklee telah mengumumkan akan melancarkan member kit yang baru.

Berbeza dengan yang sedia ada, 2017 akan memberi perubahan kepada member starter kit. Ahli yang baru berdaftar pada 1 April 2017 akan dibekalkan dengan member kit berwajah baru ini. Ianya sangat mudah difahami dan lebih menarik dari segi olahan peraturan produk dan peraturan bisnes.

Surprise Goodies Bag dan Door Gift di Shaklee Convention 2017

Kebiasaannya setiap event Shaklee, goodies bag akan diberi ketika pendaftaran diawal pagi. Goodies yang bernilai lebih dari harga tiket akan menjadi milik anda. Berbaloi-baloi.

Shaklee Convention 2017, 29 April 2017

Bertempat di Sunway Resort Hotel, grand Lagoon Ballroom, level 15

Tiket berharga RM30.00 untuk seorang

Bermula 2.30 petang – 6.00 petang

Jumpa anda di sana ya!

Ingin sertai keluarga besar MVG dan merasai kehebatan produk Shaklee yang ternyata SAFE, PROVEN dan EFFECTIVE? whatsapp di 0122050258 untuk maklumat lebih lanjut.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Teruja Nak Menyertai Shaklee National Convention 2017, Pasti Best!

4 thoughts on “Teruja Nak Menyertai Shaklee National Convention 2017, Pasti Best!

Comments are closed.