Author Archives: noriza rahman

About noriza rahman

mommavogue, noriza shaklee, shaklee malaysia, shaklee bandar baru bangi, shaklee kajang, shaklee putrajaya, shaklee semenyih, shaklee bangi, pengedar shaklee,blog shaklee, set bersalin, set breastfeeding, set sendi, masalah kolesterol, kolagen shaklee, jana pendapatan dari rumah, side income shaklee, work at home mom, kerja dari rumah, WAHM, buat duit, bisnes online, shaklee online.

Krim Herba Pelbagai Guna

Krim Herba Pelbagai Guna

Krim Herba Pelbagai Guna | Terbaik sangat. Memang MV gunakan since berpantang sehingga kini dan insyaAllah akan gunakan sampai bila-bila. Krim herba pelbagai guna ini digelar Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream ini dihasilkan daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

Krim Herba Pelbagai Guna

Manfaat Ramuan Krim Herba Pelbagai Guna Herbal Blend

Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk pelbagai kegunaan. Antaranya:

? Yarrow merangsang pembaharuan sel kulit dan meningkatkan peredaran darah.

? Horse Chesnut digunakan untuk menghilangkan tanda kegelapan (dark circle) bawah mata dan bersifat anti-radang

? Rosemary memberi manfaat kepada phyto-nutrien, anti- oksidan, dan mempunyai asid penting. Ia kaya dengan vitamin C

? Sage bersifat antiseptik dan baik untuk melegakan kesakitan sendi

sumber : Shaklee

Biasanya ibu semasa pantang akan beli Herbal Blend® Multi-Purpose Cream sebab bayi mereka senang naik ruam. Macam-macamlah jenis ruam bayi yang merunsingkan ibu-ibu antaranya ruam susu, ruam lampin dan macam-macam lagi.

Alhamdulillah, pelanggan memang berpuas hati dengan kesannya yang dapat melegakan ruam bayi.

Krim herba pelbagai guna 1

Krim Herba Pelbagai Guna

Masalah tumit pecah bukan sahaja terjadi pada orang tua tetapi juga kepada orang muda. Masalah tumit pecah dan kasar ini kadangkala memalukan apatah lagi jika anda yang suka pakai kasut ‘high heel’.

Jadikan krim herba pelbagai guna ini teman baik anda setiap hari. Sapu pada bahagian tumit pecah, siku dan lutut untuk kulit yang lebih lembut.

Krim Herba Pelbagai Guna

Kalau anak ada demam campak, sapukan krim herba pelbagai guna ni, InsyaAllah parut akan pudar.

Krim Herba Pelbagai Guna

Kadang-kadang MV gunakan krim herba pelbagai guna ni sebagai losyen. Alhamdulillah, tangan yang kasar menjadi lembut. MV  suka sangat krim ini sebab ia tidak berminyak. Bila sapu rasa sejuk dan nyaman.

Untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, krim ini juga membantu menghilangkan luka akibat gigitan semasa anak menyusu. Pedih luka pada puting akibat gigitan si manja yang sedang menyusu hanya Tuhan saja yang tahu. Hasilnya? Luka cepat kering. MV dah cuba  😎

Krim ini juga bagus untuk tidur lena tanpa gangguan nyamuk bagi mereka yang alah dengan digigit nyamuk.

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan?

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuanAdakah anda nak KURUS tetapi sebab anda masih menyusukan anak, anda terpaksa melupakan hasrat anda?

Anda nak cuba produk-produk kurus yang berlambak di pasaran tetapi anda risau kesan sampingan terhadap anak anda yang sedang disusukan?

Sebagai ibu, kita perlu pastikan apa yang kita makan tidak membahayakan anak yang disusui, jadi ibu menyusu tak boleh mengambil ubat kurus tanpa mengkaji kandungannya terlebih dahulu. Ini adalah untuk memastikan ubat yang dimakan tidak memberi kesan yang buruk kepada anak serta bagi memastikan proses penyusuan tidak terganggu.

Tahukah anda bahawa Shaklee mempunyai set khas ibu-ibu menyusu yang nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan ?

Lagi best, Set Kurus Shaklee ini bukan sekadar membantu anda menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat TETAPI juga memberikan kesan cantik kepada kulit..wow!!!

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan

#1 – BAKAR LEMAK
Manfaat lecithin Soya membantu mengemulsikan lemak ‘fresh’ daripada makanan berlemak yang baru di makan.

#2 – DETOKS dan MEMBUANG TOKSIN
Alfalfa Complex membantu proses buang toksin. Penyerapan nutrien lebih baik selepas proses detox. Merupakan fiber yang membantu angkut keluar lemak yang telah dipecahkan. Alfafa juga berfungsi sebagai penggalak susu.

#3 – BINA OTOT
Protein ESP Shaklee memang terkenal dan terbukti berkesan memberikan rasa kenyang yang lebih lama dan sumber protein yang membantu untuk membina dan melindungi otot.

Jom MV belanja testimoni pengguna yang berpuashati dengan Set Slim Ibu Menyusu Shaklee ini..

#1. Berat badan turun 21Kg

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan

#2. Berat badan turun 20Kg!

Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan

BERAPA HARGA UNTUK SET SLIM IBU MENYUSU ni?

  • Set Kurus Power, RM265 (mengandungi Lecithin, Alfalfa & ESP)
  • Set Kurus Basic, RM115 (mengandungi Lecithin & Alfalfa)

MV akan guide anda dengan cara makan yang betul sampai anda dapat berat badan yang ideal !🙆

Bagaimana ingin memiliki Set Nak kurus TANPA mengganggu proses penyusuan ini?

Mudah sahaja! Hubungi MV 😉

 

Promosi Set Singkir Kolesterol TANPA ubat

Promosi Set Singkir Kolesterol

Meriahnya makanan kat Malaysia ni kan?..Colourful, yet cukup rasa dan pedasnya..Nyum..Nyum..ni kalau post gambar time berpuasa mau terliur kita…:)

Tapi, tahukah anda kandungan kalori untuk setiap makanan anda?

Tak semua kolestrol jahat, ada yang kolestrol baik…Tapi since kolestrol ni bercantum, boleh ke kita pilih-pilih mana kolestrol baik dan jahat yang nak kita ambil?..

Sebab tu ramai yang kolestrol tinggi! Tapi JANGAN ingat orang GEMUK sahaja tinggi kolesterol.. Orang yang kurus sebenarnya lagi tinggi kolestrol.. Tak percaya? Boleh check tahap kolestrol anda di klinik kesihatan berhampiran. Jika bacaan kolestrol melebihi 5 dan keatas.. BAHAYA!!!

Wajib dapatkan Phytocol-ST™ & OmegaGuard™!

Promosi Set Singkir Kolesterol

Phytocol-ST™ ialah formula proprietari berasaskan bahan-bahan yang terbukti secara klinikal berkesan untuk menyekat penyerapan kolesterol dan merendahkan paras kolesterol LDL. Sterols dan stenols ni akan menghalang kolestrol jahat (LDL kolestrol) dan akan merendahkan kolestrol jahat yang masuk ke dalam salur darah manusia yang boleh menyumbatkan salur darah

Omega-3 dalam OmegaGuard™ mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan yang boleh mencegah salur darah dari tersumbat. Omega-3 dapat mengelakkan strok. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL.

KOLESTEROL tinggi ini sangat lah BAHAYA.. Antara yang boleh terjadi disebabkan kolesterol tinggi dalam darah ialah

  • STROK
  • JANTUNG TERSUMBAT
  • DARAH TINGGI
  • OBESITI

MV juga ingin berkongsi testimoni dari seorang pengguna Pyhtocol-St.

Promosi Set Singkir Kolesterol

Promosi Bulan May 2015 OmegaGuard™ & Phytocol-ST™

Buy 6 get 7 @ Buy 2 get 5% Less

Promosi Set Singkir Kolesterol

Daftar Ahli Shaklee sepanjang Mei sehingga Oktober dan TERPAKSA terima FREE VITA-LEA???

Sempena menyambut 100 tahun kewujudan multivitamin Shaklee iaitu Vita-Lea® with Iron Formula, Shaklee berbesar hati untuk memberikan Vitalea PERCUMA bagi mana-mana pendaftaran keahlian pada bulan ini.

Bagaimana ingin memiliki Promosi Set Singkir Kolesterol dan FREE vita-lea ini?

Mudah sahaja! Hubungi MV  😉

Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

Promosi YES WELLNESS PACK : 5% DISCOUNT SEPANJANG MEI-OCT 2015

Adoiii!sesak nafas tau bulan ni sebab ‘dihujani’ dengan promosi yang SHAKLEE buat..kalau tak dihebahkan MV rasa bersalah pula..hihi!

Bila anda membuat pembelian mana-mana set Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan (Mei-Oktober) anda layak memperolehi diskaun 5%

Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

>> HEALTHY PRENATAL (Set Ibu Hamil)
>> HEALTHY POSTNATAL (Set Berpantang)
>> HEALTHY FITNESS (Set Diet)
>> HEALTHY YOUNG LIVING (Set Kesihatan Optimum)

Apa yang menarik untuk Healthy Fitness Set, anda bebas memilih perisa Cinch Shake mix yang diminati iaitu perisa Coklat, Vanila atau Cafe Latte

Sempena ulangtahun Vita-Lea® with Iron Formula yang ke 100, Shaklee menawarkan pemberian Vita-Lea® with Iron Formula secara PERCUMA bagi yang mendaftar sebagai ahli sepanjang bulan Mei hingga Oktober 2015..

Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

Best kan? Orang lain sibuk dengan GST, sibuk naikkan harga barang, tapi Shaklee pula sibuk nak bagi diskaun 😉

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE

Ada 3 kelebihan utama sebagai Pengedar Shaklee iaitu “The 3C Opportunity“.

1. Cash Bonus.

Sebagai ahli Shaklee, anda akan mendapat point ataupun UV untuk setiap pembelian; tak kira vitamin, produk kecantikan mahupun sabun pencuci pinggan.

Cukup sebulan, point yang terkumpul akan di”reward”kan dengan cash bonus!

2. Car Bonus

Kalau point anda mencapai point yang ditetapkan, anda akan mendapat pula Car Bonus. .

Yang menjadikan Car Bonus Shaklee menarik ialah ianya dalam bentuk Cash! Jadi anda bebas menggunakan wang tersebut untuk membeli kereta ataupun untuk membayar ansuran kereta sedia ada.

Nak kumpul dan simpan untuk membeli kereta idaman anda bila dah cukup duit pun takde masalah! You decide!

3. Convention

“C” yang ke-3 adalah convention dan percutian.

Anda bakal menikmati percutian bertaraf 6 bintang sekiranya anda berjaya mengumpul point yang cukup.

Percutian yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee ini bukan sahaja percutian dalam negara, tetapi juga percutian ke luar negara!

Menarik kan?

Jom JADI AHLI SHAKLEE HARI INI JUGA!

Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA!

Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA

Daftar Ahli Shaklee sepanjang Mei sehingga Oktober TERPAKSA terima FREE VITA-LEA???

Sempena menyambut 100 tahun kewujudan multivitamin Shaklee iaitu Vita-Lea® with Iron Formula, Shaklee berbesar hati untuk memberikan Vitalea PERCUMA bagi mana-mana pendaftaran keahlian pada bulan ini.

KEISTIMEWAAN Vita-Lea® with Iron Formula BERBANDING MULTIVITAMIN LAIN
✔ Ujian klinikal membuktikan pengambilan vitalea selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%!
✔ Telah dipilih sebagai THE BEST MULTIVITAMIN di dalam Public Interest 2000 oleh Centre for Science US

Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA
Anda perlukan TENAGA yang lebih, HB LOW, yes VITALEA THE BEST MULTIVITAMIN..
.
Mengandungi 28 jenis vitamin & mineral yang amat penting bagi keperluan badan.
.
Meningkatkan kesihatan & kecerdasan secara menyeluruh.
.
Menyokong jangka hayat hati,usus, & kesihatan mata.
.
Mengandungi kalsium, fosforus, vitamin C&D yang penting bagi kesihatan dan pembentukan tulang dan gigi yang kuat.
.
Biotin & Asid Pantotenik penting untuk mematabolismakan lemak dan karbohidrat.
.
Vitamin B12 penting dalam pembetukan sel sel merah yang membawa oxygen kesemua sel dalam seluruh tubuh badan.
.
Mampu untuk menggalakan kesihatan tulang, payudara, imun sistem, kesihatan jantung, organ reproduktif, kulit, kuku, rambut dab lain lain.
.
Mengandungi Beta-carotena yang mampu untuk mengekalkan pertumbuhan, penglihatan & pembinaan tisu di samping penting untuk kesihatan mata.
.
Ia juga mengandungi Alfalfa

Ingin Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA, tapi tak tahu bagaimana?

Miliki multivitamin TERTUA di dunia secara PERCUMA
✔Setiap ahli baru dengan pembelian minimum 1 produk akan dapat FREE VITA-LEA.
✔Pembelian YES pack akan nikmati 5% diskaun.
✔Pembelian YES pack #AntiAgingSet dapat FREE MEMBERSHIP + VITALEA + 5% diskaun.

Contoh:
Beli Vita-C RM92.50 + register new member RM79.50 >> anda dapat FREE Vita-Lea® with Iron Formula BERNILAI RM88.75!! WOW!!!

Best ke best?
So apa tunggu lagi???

Nak Vita-lea FREE? Jom JADI AHLI SEKARANG!  😉

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

Belian terus ke laman Shaklee