Author Archives: noriza rahman

About noriza rahman

mommavogue, noriza shaklee, shaklee malaysia, shaklee bandar baru bangi, shaklee kajang, shaklee putrajaya, shaklee semenyih, shaklee bangi, pengedar shaklee,blog shaklee, set bersalin, set breastfeeding, set sendi, masalah kolesterol, kolagen shaklee, jana pendapatan dari rumah, side income shaklee, work at home mom, kerja dari rumah, WAHM, buat duit, bisnes online, shaklee online.

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan Diri dan Keluarga

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan

Jangan Biar Rokok Merosakkan KesihatanMEROKOK satu isu yang susah ditangani terutama sekali kat Malaysia ni. Walaupun dah pelbagai cara kerajaan buat supaya rakyatnya tak makan asap, masih juga tak berkesan. Pengharaman iklan rokok di mana-mana media massa, pengharaman penjualan rokok kepada kanak-kanak dibawah umur, mewajibkan pengeluar rokok menampalkan sticker akibat rokok kepada individu di kotak rokok dan sebagainya masih juga tidak dapat membendung masalah budaya merokok dikalangan rakyat.

Umumnya, setiap orang faham dan mengerti akan hakikat ini. Namun masih ramai yang memilih untuk meneruskan tabiat merokok atau masih hendak mencuba perbuatan merokok, seolah-olah mereka merelakan tubuh mereka dirosakkan oleh bahana rokok ini. Padahal mereka mempunyai pilihan untuk menyelamatkan diri dengan tidak merokok.

Kenapa merokok itu dianggap sebagai suatu isu? Bukankah rokok adalah salah satu sumber terbesar pendapatan negara?

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan

ANCAMAN ROKOK KEPADA MANUSIA DAN PERSEKITARAN

Banyak kajian yang dilakukan berkait dengan kesan buruk atau bahaya rokok yang ternyata tidak hanya menyebabkan kanser paru-paru sahaja tetapi juga penyakit-penyakit memudaratkan yang lainnya.

Risiko terkena pneumonia, emfisema, dan bronkitis kronik meningkat kerana tabiat merokok. Asap rokok yang disedut selama bertahun-tahun menyebabkan sel-sel di kerongkong menjadi rengsa dan berubah kepada sel abnormal iaitu sel kanser yang berupaya memusnahkan sel-sel normal lain.

Selain menyebabkan barah paru-paru, rokok juga meningkatkan risiko serangan penyakit barah yang lain seperti barah mulut, bibir, usus esofagus, dan kerongkong.

Rokok juga menyebabkan komplikasi daripada diabetes, seperti penyakit mata, penyakit jantung, strok, penyakit pembuluh darah, dan penyakit ginjal.

Rokok juga boleh menyebabkan kebutaan. Seorang yang merokok dapat meningkatkan risiko degenerasi makula iaitu penyebab kebutaan yang di alami orang tua.

Kesan rokok kepada wanita juga mengundang ancaman yang lebih buruk. Merokok boleh menyebabkan kemandulan kepada wanita. Bagi wanita yang hamil, merokok bukan sahaja menjejaskan kesihatan ibu, malah turut menjejaskan anak kandungannya.

Asap rokok juga mengancam kanak-kanak sebagai perokok pasif. Perokok pasif adalah orang yang menyedut asap rokok basi yang datang dari perokok secara tidak langsung.

Gangguan pernafasan juga sering terjadi kepada seseorang yang menghidu asap rokok yang terlampau banyak.

MV pasti semua sudah maklum akan keburukan rokok terhadap kesihatan si perokok dan juga orang sekeliling, pencemaran alam, serta beberapa isu perdebatan para ulama tentang hukum merokok.

Kalau sudah sedia maklum, kenapa masih juga merokok?

Jangan Biarkan Rokok Merosakkan Kesihatan dan Pulihkan Sel Badan dengan Vivix®

Ya, memang susah nak berhenti merokok. Siap menggigil satu badan kalau tak dapat hisap rokok satu hari kan. Tapi, percayalah, jika anda ada niat untuk berhenti merokok, Allah akan permudahkan dan tunjukkan jalan.

Bagaimana Vivix® memulihkan DNA seorang perokok tegar?

Badan perokok telah dipenuhi dengan nicotine. Nicotine yang telah diserap sekian lama di dalam tubuh ini menjadikan sel & DNA perokok itu menjadi ROSAK.

Apabila si perokok mula mengambil Vivix®, sel & DNA mereka dipulihkan menjadi keadaan asal sepertimana keadaan semulajadi manusia yang sepatutnya. Justeru, apabila perokok cuba untuk menyedut nikotin semula daripada rokok, badan akan secara automatik MENOLAK bahan berbahaya yang mengancam kesihatan tubuh ini.

Ini selaras dengan FUNGSI Vivix® sebagai antioksidan yang sangat baik. Ia menyahkan radikal bebas yang dibawa masuk oleh nikotin ke dalam badan, memperbaiki DNA serta tubuh manusia secara keseluruhannya di peringkat selular (sel).

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan

TESTIMONI BERHENTI MEROKOK dengan mengamalkan Vivix®

Ia sudah terbukti berkesan. Betul ke berkesan? Tak mengapa, biar gambar yang berbicara bagaimana mereka berjaya berhenti merokok hanya dengan sesudu Vivix®. (*kesan terhadap setiap orang mungkin berbeza bergantung kepada keadaan fisiologi dan sejarah kesihatan)

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan

Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan
Jangan Biar Rokok Merosakkan Kesihatan

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Luka Jahitan Episiotomi Sembuh Selepas 10 hari Menggunakan Set Berpantang Premium

Luka Jahitan Episiotomi Sembuh

Luka Jahitan Episiotomi Sembuh | Semasa melahirkan anak, ibu mesti dinasihatkan agar tidak mengangkat punggung semasa meneran supaya bahagian pangkal rahim tu tak terkoyak kan? Tapi, masa meneran mestilah tak ingat apa yang berlaku. Yang kita ingat adalah sakitnya sahaja. Dan paling penting kita nak cepat baby tu keluar saja 🙂 Tapi, akibatnya, kemungkinan untuk terkoyak teruk tu kita kenalah tanggung sendiri. Bila terkoyak banyak, banyaklah yang kena jahitnya. Ngeri bila fikir-fikirkan kembali saat kena jahit tu.

Luka Jahitan Episiotomi Sembuh

Apa itu episiotomi? secara umumnya, episiotomi adalah luka yang dikaitkan dengan bersalin secara normal. Walaupun begitu, tidak semua kelahiran normal akan dilakukan episotomi. Episiotomi berbeza dengan luka biasa. Episiotomi adalah luka akibat digunting oleh doktor. Manakala luka biasa adalah yang berlaku secara semula jadi semasa proses kelahiran. Lepas bersalin, luka tersebut akan dijahit dengan benang yang akan hancur sendiri selepas beberapa hari. Biasanya luka episiotomi akan sembuh dalam tempoh 10 hingga 14 hari.

Mempercepatkan Penyembuhan Luka Jahitan Episiotomi dan Jahitan Tidak Terbuka Semula

1. Pastikan Hygiene Terjaga

Pastikan luka dilapkan kering-kering selepas ke tandas dan sapukan ubat luka yang diberi oleh doktor. Selepas mandi, pastikan luka tersebut dilapkan kering-kering. Hal ini sangat penting kerana jika lembap, jangkitan mudah berlaku.

2. Keringkan Dengan Udara

Jika berpeluang, ambil masa dalam sehari untuk membiarkan luka terdedah supaya luka mengalami pengudaraan yang baik.

3. Sitz Bath

Rendaman air garam. Ambil segenggam garam kasar dan larutkan di dalam satu jag air panas. Kemudian campurkan dengan air biasa supaya campuran tersebut menjadi suam dan tuangkan di dalam besen. Duduk di dalam besen tersebut selama 10-15 minit. (Tidak ramai yang sanggup lakukan)

4. Cukupkan Nutrien Membantu Penyembuhan Luka dan Elakkan Sembelit

Sekiranya inginkan luka jahitan episiotomi sembuh, pengambilan makanan seimbang penting. Pastikan tubuh cukup vitamin terutama vitamin C kerana dapat mempercepatkan proses penyembuhan. Selepas bersalin digalakkan mengambil multivitamin. Makan sayur dan buah-buah banyak kerana kandungan seratnya boleh mengurangkan sembelit.

Amalan Berpantang Selepas Bersalin yang Boleh dan TIDAK Boleh dilakukan

Set Berpantang Shaklee Membantu Mempercepatkan Luka Jahitan Episiotomi Sembuh Dengan Cepat

Luka Jahitan Episiotomi Sembuh

Set Berpantang Shaklee adalah Set Berpantang secara moden yang mendapat kepercayaan dan diakui terbaik bagi ibu berpantang kerana kesan positif terhadap kesan pemulihan dan perawatan selepas bersalin dan semasa berpantang bagi tujuan penyusuan susu ibu secara eksklusif, serta penurunan berat badan secara semulajadi dan selamat. MV juga ada pengalaman berpantang TANPA jamu semasa melahirkan anak kedua dahulu.

Set Berpantang Shakee ada 3 pakej kombinasi pilihan menhikut kesesuaian keperluan ibu berpantang dan juga bajet masing-masing. 3 pakej itu termasuklah Set Asas (Rawatan Dalaman), Set Extra (Rawatan dalaman + Penyusuan) dan Set Premium (Rawatan Dalaman + penyusuan + kekal ramping)

Jom tengok bagaimana Puan Erni yang mengalami luka episiotomi teruk semasa berpantang anak kedua tetapi Alhamdulillah sembuh selepas 10 hari mengamalkan Set Berpantang Premium Shaklee.

Puan ni menghubungi MV pada 11 Disember yang lepas. Asalnya hanya nak mencuba Zinc Complex. Tetapi selepas mengetahui punca sebenar dan mendengar konsultasi dan penerangan dari MV, beliau bersetuju nak mencuba Set Berpantang Premium Shaklee terus, Alhamdulillah.

Ini adalah mesej dari Puan Erni hari ni ” Semua dah ok kak…jahitan baik semua dh..kalau tau dr awal2 kluar spital sy nk amek Shaklee”

Luka Jahitan Episiotomi Sembuh

Kesimpulannya Set Berpantang Shaklee diakui dapat memenuhi keperluan ibu berpantang bagi tujuan pemulihan dalaman yang optima selepas bersalin. Selain itu, set ini juga sangat menjimatkan bagi ibu-ibu kerana ia bukan sahaja untuk kegunaan semasa berpantang, TETAPI juga boleh dimulakan semasa kehamilan dan diteruskan selepas habis berpantang.

Luka Jahitan Episiotomi Sembuh

Sekiranya anda sedang hamil dan sedang mencari set bersalin yang sesuai, anda boleh cuba Set Healthy Prenatal & Postnatal Shaklee. Setiap pembelian pek ini anda layak menerima 5% diskaun dari harga biasa.

Apakah tips anda untuk penyembuhan selepas bersalin?

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Ulat Air yang Menyerang Celah-celah Jari Pulih Selepas Pengambilan Kolagen

Ulat Air yang Menyerang Celah-celah Jari Pulih

Ulat Air yang Menyerang Celah-celah Jari Pulih | Orang dahulu mempercayai jari kaki yang rapat mencegah sinaran cahaya matahari dan ini menyebabkan ulat air mudah membiak. Istilah ‘ulat air’ digunakan sesetengah orang kerana mereka tidak tahu ia sebenarnya berpunca daripada pembiakan kulat.

Punca Gatal Celah Tangan dan Kaki, Angkara Ulat Air!

Jangkitan ulat air atau nama lain yang biasa kita dengar ‘kaki makan air’ adalah satu penyakit kulit. Ia sering berlaku dan ramai orang akan mengalaminya sekurang-kurangnya sekali dalam hidup mereka. Biasanya berlaku di kalangan lelaki dewasa dan remaja.

Apa Itu Ulat Air?

Ulat air merupakan kulapuk yang menimbulkan rasa gatal apabila ia menyerang tangan dan kaki. Rasa gatal dan tak selesa ini mungkin akan bertambah jika terlibat dengan aktiviti berpeluh atau menggunakan stokin. Ulat air ini berpunca daripada kulapuk tricophyton yang berkembang di dalam air. Ulat air ini tidak berlaku di kalangan orang yang biasanya berkaki ayam kerana kadar lembapan, peluh dan juga kekurangan pengalihan udara yang baik pada kaki mewujudkan keadaan yang sangat sesuai bagi ulat air membiak. Namun, kadangkala ulat air ini boleh berlaku disebabkan kita menggunakan air yang tidak bersih untuk mencuci kaki ataupun tangan.

Tanda Ulat Air Menyerang

Kebiasaannya ulat air ini akan menyerang di celah-celah jari kaki atau tangan. Pada sebilangan orang, kulit di celah jari tangan dan kaki akan mengelupas, merekah dan berkuping. Selain itu,kadang-kadang terdapat kemerahan dan juga lecetan pada tapak kaki dan di sepanjang bahagian tepi kaki. Perubahan kulit ini mungkin diikuti dengan rasa gatal.

Ulat Air yang Menyerang Celah-celah Jari Pulih semula selepas pengambilan 5 sachet Collagen Powder Shaklee

Ulat Air yang Menyerang Celah-celah Jari Pulih

Perkongsian Puan Arnie “Sebulan lepas jari manis diserang ulat air. Mula2 hanya beberapa biji mata air sahaja. Lama kelamaan biji2 ini menjadi banyak, tumbuh rapat2, dan kulit seakan menggerutu. Saya mula menggaru kerana rasa gatal & tidak selesa. Tanpa disedari, ia berjangkit ke jari tengah pula. Keadaan menjadi menjadi teruk bila biji2 air nie pecah, dan menyebabkan kulit luka berlubang. Rasa pedih tiap kali basuh pinggan, especially bila potong bawah (memasak)!

Banyak kali ajak hubby ke klinik, tapi tak pergi2 sbb tak tau nak ke klinik mana atau jumpa specialist mana.

Awal bln nie mula ambil kolagen. Lps 2 sachet kolagen memang rasa tapak tangan makin lembut. Tapi tak sangka ada efek pada jari nie juga – kulit yg rosak menjadi kering dan boleh dikopek, tapi tiada kulit rosak di bawahnya, diganti dgn kulit baru. Tak seperti sblm nie, makin dikopek makin berlubang ke dalam lapisan kulit. Saya tak sangka kolagen beri efek positif yg cepat pada serangan ulat air nie, maka tak sempat ambil gambar sebelum. Hanya sempat ambil gambar lepas sachet ke-2 shj. Yg nie pun teruk kan? Bayangkan jari saya sebelum tue?

Kini sisa serangan ulat air tue masih ada. Tapi dah tak sakit, dan kulit jari bertambah baik. Syukur!”

Ulat Air yang Menyerang Celah-celah Jari Pulih

Collagen Powder ni dihasilkan dari sisik ikan merah iaitu sumber kolagen yang tahan lasak. Kenapa MV katakan begitu? Sebab ikan merah boleh menahan tekanan sehingga 20 paun, bertelur dan hidup dengan bebas di lautan sedalam 5000m. Di bawah keadaan lautan yang bertekanan tinggi, ia adalah sukar bagi ikan yang biasa untuk hidup. Apa kehebatan ikan merah ni lagi? Ia sangat lasak dan elastik, kepaduan sel yang sangat tinggi, tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan dan juga jisim molekul yang sangat rendah.

PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER, DISEMBER 2015 BELI 6 PERCUMA 1, BELI 2 KOTAK DISKAUN 5%

Ulat Air yang Menyerang Celah-celah Jari Pulih

Beli 6 kotak Shaklee Collagen powder pada bulan ini, anda juga akan turut menerima:

  1. Free 1 kotak COLLAGEN POWDER
  2. Free Shaklee Membership bernilai RM65
  3. Menerima Cash Bonus dari Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan hadapan sebanyak RM111.

Hilangkan Bekas Parut Jerawat Berlubang

“Miliki Payudara Tegang dan Montok”

Jadi dah tahu Promosi Shaklee Disember 2015, so apa lagi jom grab harga luar biasa Collagen Powder ini!

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata | Secara umumnya jerawat adalah sejenis penyakit kronik yang dihidapi hampir 80% masyarakat di negara kita terutamanya di kalangan remaja dan orang dewasa. Masalah jerawat memberi kesan kepada rupa paras serta keterampilan seseorang kerana ia dapat dilihat dengan jelas dan boleh meninggalkan kesan parut kekal di kulit muka jika tidak dirawat dengan segera.

Bukan itu sahaja, jika masalah jerawat yang dihidapi kronik, ia juga mampu memberi kesan negatif kepada tahap keyakinan diri penghidap tersebut kerana seseorang yang mempunyai masalah jerawat terutama masalah jerawat kronik selalunya akan merasa diri mereka tidak cantik untuk dipandang.

“Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang”

Ramai yang inginkan kulit mereka bebas dari masalah jerawat, tidak kira kronik atau pun biasa. Anda boleh kenali masalah kesihatan melalui kedudukan jerawat.

Jom MV memperkenalkan vitamin didalam SET KECANTIKAN SHAKLEE yang famous itu untuk anda pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata dan kembali berkeyakinan.

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

  • Vita-E Complex™ : Merupakan antioksidan yang sangat hebat dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan yang terlalu cepat. Antioksidan yang tinggi turut membantu memastikan sel-sel tubuh berada dalam keadaan sihat dan muda. Kajian menunjukkan pengambilan Vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat pendedahan kepada sinaran UV, secara tidak langsung membantu membaikpulih pigmentasi kulit.
  • Sustained Release Vita-C Plus™ : Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya bertindak melambatkan proses kerosakan sel oleh tindak balas radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedutan serta garis penuaan. Vitamin C juga bertindak melindungi serta memperbaiki kulit dan bahan utama dalam sintesis kolagen.
  • B-Complex : Mengandungi 8 kumpulan Vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-Complex sangat berguna untuk mengawal stress serta mendatangkan kesan tenang dan persaan gembira. Stress yang tak terkawal kan salah satu faktor yang menyumbang kepada pelbagai masalah kulit.

Ramai yang dah cuba set ini. Alhamdulillah dalam hanya beberapa minggu saja, mereka telah rasai #shakleeeffects daripada pengambilan suplemen ini. Lihat saja testimoni pengguna di bawah ni.

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

No wonder mereka yang amalkan suplemen ini makan hari makin cantik dan semakin awet muda  😉

Jom pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang super awesome ni.

Anda bagaimana?..Excited tak nak mencuba Set kecantikan Shaklee ini?

Manfaat Vitamin B untuk Kesihatan Kulit

Kelebihan Pengambilan Vitamin C & E Secara Serentak

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia untuk Kesihatan Keseluruhan

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia | Pernah dengar tak yang Vivix® menjadi pilihan artis Malaysia sebagai suplemen harian dalam kehidupan mereka?

Alhamdulillah, walaupun ramai yang anti Shaklee namun masih ramai lagi juga yang sentiasa dengan produk Shaklee. Shaklee tidak pernah menggunakan khidmat artis untuk menjadi duta mereka. Kenapa? kerana sesiapa yang mendaftar menjadi pengedar Shaklee, maka secara automatik diri mereka menjadi DUTA produk Shaklee, hebatkan?

Actually, Vivix® bukan sekadar untuk golongan artis sahaja. Kita pun boleh consume sebab harganya semua mampu milik.

Kenapa Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia?

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Vivix® dihasilkan daripada campuran botani terbaik :

  1. Muscadine Grape ~mengandungi asil ellagik dalam kepekatan yang tinggi dan mempunyai ciri untuk menghentikan kimiapenyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.
  2. European Elderberry ~ bukan hanya kaya dengan antioksidan tetapi juga vitamin A, B, C dan nutrien asid amino, karoteoid, tannin dan rutin. Iamembantu menguatkan sistem imunisasi dan mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung.
  3. Purple Carrot ~ sumber vitamin A terbaik dan mengandungi fitokimia hebat. Ia mempunyai kandungan asid klorogenik yang tinggi, yang dapat mengurangkankesan diabetes serta memberi kesan kepada saluran darah.
  4. Polyganum Cuspidatum ~ merupakan sumber resveratrol yang membantu melambatkan proses penuaan,merendahkan kolesterol dan tekanan darah serta mengurangkan berat badan.

“Manfaat Vivix untuk kesihatan yang Premium”

4 Mekanisma Penting Vivix®

  1. Ramuan Vivix® melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
  2. Ramuan Vivix® mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.
  3. Ramuan Vivix® menggalakkan biogenbesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tenaga di dalam sel.
  4. Ramuan Vivix® adalah 10x lebih kuat daripada resveratrol (ramuan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan protin AGE.

Wah! Teruja nak tahu siapa artis Malaysia yang memilih Vivix® untuk cantik dan sihat?

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Perkongsian dari pelakon Ashraf Muslim yang mengamalkan Vivix®, omegaguard, vitamin E dan zinc untuk kesihatan dalaman lelaki

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Perkongsian ritrud727 “Sblm tido wajib ambik vivix duu, nak tau khasiat vivix?Mmmmmm…byk sgt!!! Salah satu detox darah. Walaupun harga vivix agak mahal tp mmg SGT BERBALOI!Org ckp duit bole cari kannn…keshatan itu penting..cegah sblm terlambat””

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Perkongsian emma maembongVivix terasa seperti pati ribena, Kesan dalam 24 jam kulit jadi glowing dan rasa segar!”

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Perkongsian Ayu raudhah: “Menyentuh mengenai makanan, Ayu kurang mengambil nasi dan snagat mengawal makan, Disebabkan berat badan mudah naik, Ayu perlu mengambil jumlah makanan pada kadar sedikit. Selain mengawal pemakanan, Ayu turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu Vivix Shaklee

Nak Beli Vivix Tapi Mahal! Macam Mana?

Harga jualan biasa Vivix® ialah RM475.00 sebotol. Sebotol mengandungi 150ml dan boleh tahan sebulan lebih dengan pengambilan hanya sesudu teh setiap hari. Vivix® berkepekatan tinggi sangat, sebab itu hanya minum sesudu teh sahaja. Jadi sebenarnya Vivix® sangat menjimatkan dan khasiatnya tu lebih-lebih lagi jauh mahal berbanding harganya.

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Anda tersangat beruntung kerana Shaklee memberi HARGA ISTIMEWA dengan pembelian Healthy Young Living Vivix® sepanjang bulan November ini.

Tapi kalau nak lebih untung, pembelian dengan 2 botol Vivix® melayakkan anda mendapat KEAHLIAN secara P.E.R.C.U.M.A dan diskaun pembelian sehingga 20%.

Tapi perlu diingatkan, nilai kesihatan jauh lebih bernilai. Jika ada wang berkepuk tetapi anda dalam kesakitan, pasti terasa tidak bernilai wang itu. Cegah sebelum parah, amalkan gaya hidup sihat.

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351