Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Diari MommaVogue, Gentle Action Makeup Remover, Testimonials, Tips
Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat | Dush Dush Dush to JERAWAT!👊👊👊 Runsing kan korang bila jerawat buat persinggahan kat muka? Tambah lagi bila jerawat merah bernanah tersembul naik belum kira jerawat yang besar gedabak lagi tu. Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat Naik Tak lengkap rasanya kalau MV tak sental muka dengan Gentle Action Makeup Remover  yang ohsemmm ni sebelum lelapkan mata setiap malam. Korang perasan tak dalam bulatan gambar kat atas tu ada gentelan berwarna hitam?. Haa, ambik kauuu! banyak gilurrr kotoran yang melekat di muka. Eeeee yaksss. Itulah sel mati yang dah BERJAYA disental keluar! Dia punya kepuasan lepas menyental tu sangat speechless. Kulit terasa licin bak puteri salju gitewww, habis tertanggal semua whitehead dan blackhead kat muka. Phewwww. Cara guna? Tak susah. Boleh pakai time muka kita kering dan basah. Just ambil sedikit…
Read More
Kenapa Air Kencing BERBUIH? Normal atau Tanda Penyakit?

Kenapa Air Kencing BERBUIH? Normal atau Tanda Penyakit?

Health Info, Kidney failure, Testimonials, Vivix
Kenapa Air Kencing BERBUIH | Pernah tak korang perasan ada buih dalam air kencing setiap kali ke tandas? Keadaan ni normal ke atau petanda sesuatu penyakit? Air kencing ni dianggap sebagai salah satu petunjuk kesihatan seseorang. Sebarang perubahan dalam ciri-ciri yang biasa boleh memberi isyarat sesuatu yang luar biasa dalam sistem badan kita. Dan salah satu perubahan luar biasa adalah pembentukan buih dalam air kencing. Adakah NORMAL keadaannya bila air kencing berbuih? Air kencing berbuih ini mungkin boleh terjadi hasil daripada beberapa perkara. Kemungkinan ianya berlaku selepas kita membersihkan tandas menggunakan bahan pencuci. Dan, air kencing kita tu bercampur dengan baham kimia pencuci tersebut. Namun, jika perkara ni masih berterusan kita perlu berjumpa pakar untuk menjalani ujian air kencing bagi menilai masalah kesihatan. Kebanyakan kes air kencing berbuih adalah normal tanpa sebab yang serius.…
Read More
Shake Shake Shake dengan Botol Shaker Shaklee Limited Edition

Shake Shake Shake dengan Botol Shaker Shaklee Limited Edition

SHAKLEE Promotion
Botol Shaker Shaklee | Fuhhh! Sexy, Gojesss, Floless, chantique botol shaker Shaklee yang limited edition ni. Design sporty dengan warna yang mengancam tu memang menggamit hati sesiapa saja yang melihatnya. Keistimewaan Botol Shaker Shaklee Limited Edition Botol shaker Shaklee ini boleh menampung sampai 600ml air. Then, yang best lagi shaker ni ada 5 sided paddle ball untuk homogenized serbuk minuman kita. So bila kita shake minuman dalam ni semuanya terlarut habis, takder dah ketulan-ketulan kecil. Shake shake shake uollss  :lol: Wowwww! Penutupnya pulak extra secure twist cap. Paling penting of course BPA free, tak kisah la korang nak taruk air sejuk ke atau nak simpan dalam fridge sampai jadi keras pun hokay jer. Dengan ketahanannya yang lasak tu, memang sesuai la nak digendong ke sana ke sini. Tapi Jangan korang buat baling anjing gila sudah lerr. Dah ada botol shaker shaklee…
Read More